Deuren

Een deur van Select Windows: altijd volgens uw wensen

Een huis is niet af zonder de juiste voordeur. Met de deur van uw eigen keuze geeft u uw woning een persoonlijke uitstraling. Select Windows biedt u een enorm assortiment deuren waaruit u zelf de voordeur, achterdeur of openslaande deuren kiest die bij u past. Daarnaast heeft u tal van mogelijkheden het ontwerp van de deur uit te breiden met eigen details. Bijzonder in ons assortiment zijn de Hollandse voordeuren met OBUK panelen, die zeker het overwegen waard zijn.

Ook voor de deuren naar uw tuin of balkon biedt Select Windows altijd de beste optie met openslaande deuren. De keuze van kleur, uitvoering en afmetingen is aan u. Wij zorgen voor productie en montage, vanzelfsprekend onder strenge controle en met maximaal vakmanschap. Dat kunt u overigens zien aan de keurmerken van het VKG en KOMO. En uiteraard het Politiekeurmerk Veilig Wonen, zodat u optimaal beschermd bent tegen inbrekers.

Kunststof kozijnen en deuren van Select Windows: de perfecte combinatie

Een deur kan niet zonder kozijn. Onze kunststof kozijnen maken er één geheel van, bij elke voordeur, achterdeur of openstaande deuren. Verkrijgbaar in 125 kleuren, meerdere uitvoeringen en altijd op maat gemaakt. Met onze unieke Hollandse dorpel is uw deur helemaal af. Optisch hetzelfde als een natuurstenen dorpel, maar beter en duurzamer.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en voordelen van onze voordeuren, achterdeuren en openslaande deuren? Neem dan contact met ons op of ga naar een van onze vestigingen!

Kwaliteit, keurmerken en vakmanschap