Select Windows | Kunststof kozijnen op maat

Kunststof kozijnen Friesland

Kwaliteit en service zijn de pijlers waarop Select Windows Drachten werkt. Daarin zijn de eigenaren Jannes Fokkema en Jan Zuur gelijk. Er is ook een verschil tussen de twee heren: Jannes is volledig thuis in kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Jan weet álles van zonwering en garagedeuren.

Kunststof kozijnen, zonwering en meer

Jan en Jannes leveren een totaalassortiment zodat u alles onder één dak kunt regelen. Om kwaliteit te kunnen garanderen, gebruiken wij het vooraanstaande assortiment van Select Windows. Behalve kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien, zonwering en garagedeuren, kunt u hier tevens uitstekend terecht voor topmerken op het gebied van dakkapellen, vouwwanden, balkonbeglazing,  isolatieglasveranda’s en binnenzonwering.

VKG-keurmerk

Wij voldoen aan alle strenge eisen van het VKG (Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie). Dit betekent dat het met de service en zekerheid meer dan goed zit. Alle kunststof producten, de montage hiervan en de monteurs hebben het VKG keurmerk.

Ontwikkelingen kunststof kozijnen

Jannes Fokkema en Jan Zuur geven graag uitgebreid informatie over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld kunststof kozijnen of garagedeuren. Gedurende het hele proces komt u beide heren tegen: in de showroom, bij het inmeten en tijdens het bespreken van uw offerte. De montage laten ze over aan hun vakkundige monteurs.

Referenties

Bij de referentieprojecten in bijvoorbeeld Drachten, Haulerwijk, Ureterp, Oosterwolde, Boornbergum, Surhuisterveen, Harkema, Burgum of Siegerswoude e/o kunt u met eigen ogen onze producten bekijken.

“Wij zijn uw steun en toeverlaat”

“Wij ontmoeten u graag in onze showroom op De Bolder 52 in Drachten. We adviseren en inspireren u daar met alle plezier als u verbeteringen aan uw woning wilt aanbrengen. Gedurende het gehele proces zijn we uw steun en toeverlaat: in de showroom, bij het inmeten en tijdens het bespreken van uw offerte. De montage laten we over aan onze vakkundige VKG gecertificeerde monteurs.”

We zien u in onze showroom,

Jan & Jannes en team Select Windows Drachten

Contactgegevens

Select Windows Drachten
De Bolder 52
9206 AR Drachten
051 235 50 56

info@selectwindowsdrachten.nl

Openingstijden

Maandag gesloten

Di. 13:00 – 17:00 uur

Wo. 13:00 – 17:00 uur

Do. 13:00 – 17:00 en 19:00 – 21:00 uur

Vr. 10:00 – 17:00 uur

Za. 10:00 – 14:00 uur

Overige tijden op afspraak!

 

beterwonenmagazine