Select Windows

Select Windows kunststof kozijnen - wolf Glas en Kozijnen

15e Select Windows Partner

Wolf Glas & Kozijnen opent 4 maart a.s. een nieuwe showroom

Schreven we op 1 januari onze 15e partner bij op de kaart van Nederland, twee maanden later gaat de nieuwe showroom bij Wolf Glas & Kozijnen in Emmeloord al open. Amanda Knol: “We maakten een showroomontwerp waarbij ons assortiment vlekkeloos aansluit op het isolatieglas waar eigenaar Wim Wolf al 14 jaar actief in is.”

Op 4 maart gaat de showroom van Wolf Glas & Kozijnen aan de Verlengde Gildeweg 3e in Emmeloord open. Hier is het prettig oriënteren op zowel isolatieglas als op kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien, veranda’s, vouwwanden en balkonbeglazing. “Een slimme zet van Wim om zich behalve op het glas, ook op het kozijn eromheen te richten,” vindt Amanda. “Hij stemt zijn assortiment hiermee uitstekend af op de wens van de klant.”

Schüco profielen

Ook Wim is blij met Select Windows. “Ze werken met Schüco profielen uit eigen Nederlandse fabriek en bieden een totaalpakket. Zij kennen het product als geen ander. Bovendien ondersteunt Select Windows ons op tal van vlakken. Waarom zou ik het wiel opnieuw uitvinden? Het is fantastisch dat wij ons kunnen richten op de verkoop en zij in de tussentijd alle marketingzaken –zoals een nieuw showroomontwerp, voor hun rekening nemen.

Noordoostpolder: een prachtig gebied

Select Windows en Wolf vonden elkaar via de huisleverancier van Select Windows, Pilkington. Deze glasleverancier komt regelmatig bij de familie Wolf over de vloer en vertelde aan Amanda dat Wim en Bart-Jan Wolf behalve verschillende soorten isolatieglas, ook de kozijnen eromheen wilden gaan leveren. Select Windows had daar wel oren naar omdat ze nog geen partner in de Noordoostpolder hadden. Amanda: “Het was al snel duidelijk dat de familie Wolf een zelfde kijk op ondernemen heeft als wij.”

Bezoek de Select Windows showrooms

Select Windows heeft altijd wel een partner bij u in de buurt. Woont u in Emmeloord, Weststellingwerf, Steenwijkerland, Urk, Dronten of omgeving? Dan bent u in elk geval bij Wolf Glas & Kozijnen aan het juiste adres. Niet alleen voor glas en kunststof kozijnen, ook voor kunststof ramen, deuren, schuifpuien, veranda’s, vouwwanden, balkonbeglazing en nog veel meer. Kom vanaf zaterdag 4 maart langs in de showroom en laat u inspireren.

 

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp