Select Windows

Select Windows Kunststof Kozijnen - Beter wonen plan voor persoonlijk woonadvies

Beter Wonen Plan

Verbeter uw woning, begin bij uzelf

Wat is voor ú optimaal wonen? Dat ligt er maar net aan… Woont in een hoekhuis of een tussenwoning? Werkt u vanuit huis of bent u veel weg? Ventileert u graag of houdt u het liefste ramen en deuren gesloten? Iedereen heeft zo zijn voorkeuren, dus er is geen draaiboek voor een Beter Wonen Plan.

Daarom is het de hoogste tijd om een gesprek aan te gaan met uw Select Windows partner. Deze is namelijk gespecialiseerd in diverse producten rondom uw woning die uw woongenot verhogen en is daardoor in staat om u een Beter Wonen Plan te bieden, dat afgestemd is op úw specifieke leefgewoonten.

Kunststof kozijnen

U kunt bijvoorbeeld wel slim zijn en kiezen voor de duurzame, inbraakwerende en onderhoudsarme kunststof kozijnen die op basis van Schüco profielen speciaal ontworpen zijn voor de Nederlandse markt. Dat is zéker een goede keuze, want uw kunststof ramen, deuren en schuifpuien zijn dankzij de nieuwste innovaties nauwelijks meer van houten kozijnen te onderscheiden. Maar… met het juiste isolatieglas erin, bespaart u nóg meer op uw energiekosten.

Binnenzonwering

Uw Select Windows partner zal u al direct uitleggen dat isolatieglas voorkomt dat warmte ontsnapt via uw ramen. En dat de keuze van het juiste isolatieglas afhangt van hoe u de ruimte gebruikt. In uw woonkamer kan het bijvoorbeeld handig zijn uw schuifpui te voorzien van zonwerend veiligheidsglas en in de keuken is het niet verkeerd om uw jaloezieën tússen het isolatieglas te plaatsen.

Heeft u weleens écht nagedacht wat u met binnenzonwering beoogt? Raamdecoratie van Kejé beperkt de inkijk in uw woning en met het merk Verosol ontdekt u dat binnenzonwering behalve een (zon)werend effect ook een isolerende werking heeft. Wat u ook kiest, laat u goed adviseren en zorg voor een vakkundige monteur. Onze monteurs plaatsen uw zonwering zonder schroeven of boren aan de binnenzijde van uw kunststof kozijnen.

Dakkapel

Bent u toevallig op zoek naar extra ruimte en daglicht in uw woning? Ook daarin zijn wij een waardevolle adviseur. Onze dakkapellen voldoen namelijk aan de hoogste eisen van het Bouwbesluit. Dat hebben we door een externe partij laten certificeren waardoor u bij aanschaf van uw dakkapel het ‘dakkapel certificaat’ ontvangt. U krijgt bovendien direct advies over opties zoals zonwering, verlichting, plafondverwarming, zonnepanelen en ventilatie mogelijkheden.

Woningisolatie

Heeft u kunststof kozijnen met HR++ isolatieglas en de juiste binnenzonwering? Dan kan de warmte hooguit nog via dak, vloer of wand ontsnappen. Daarom onderhouden wij een warme band met ‘Koston’, dé specialist in woningisolatie.

Dubbele winst

Overal is aan gedacht in het Beter Wonen Plan, maar het mooiste moet nog komen: een duurzame investering in en om uw woning kunt u financieren met een zogenaamde energiebespaarlening. U lost uw groene lening af met de besparing op uw energiekosten. Doordat het rentedeel in de bruto maandlast veelal fiscaal aftrekbaar is, heeft u dubbele winst. Dat heet slim investeren!

Gratis Beter Wonen Plan

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op dan maken we een afspraak om bij u langs te komen en stellen we gratis een Beter Wonen Plan voor u op. U bent natuurlijk ook van harte welkom in de showroom van de Select Windows partner bij u in de buurt.

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp