Select Windows

Select Windows kunststof kozijnen - team vromans

Select Windows heet tweede Brabantse partner welkom!

Select Windows heeft er vanaf 1 september weer een partner bij. En wel in het Brabantse land. Gloudemans Glas & Kozijnen uit Breda was de eerste partner in Brabant. Nu heeft ook Vromans uit Riel (per maart 2017 vanuit Goirle) zich aangesloten bij dit succesvolle marketingconcept. In totaal telt Select Windows nu 14 sterke partners verspreid over het land.

Andere partners ontmoeten

“Hans van der Vorst van Gloudemans Kozijnen & Zonwering en ik hadden voorheen dezelfde leverancier voor kunststof kozijnen, maar Hans besloot in 2012 naar Select Windows over te stappen. Ik had dat zo eens aangezien en aangehoord hoe het Hans beviel. Dat wilde ik ook wel,” bekent eigenaresse Sandra Vromans. “Tijdens de opening van zijn nieuwe showroom hebben we de andere partners ontmoet. Het voelde als een warm bad. Hans vertelde me de ins en outs van een samenwerking met Select Windows, wij zijn bij de Hoogvlietse partner Kozijn & Zo gaan kijken en zijn op bezoek gegaan bij de kunststof kozijnen fabriek GevelNed. Toen directeur Amanda Knol van Select Windows bij ons in Riel langs kwam, was het snel duidelijk dat we in elk geval één ding gemeen hebben: enthousiasme.”

Kunststof kozijnen Brabant

“We hebben een aantal gesprekken gevoerd en afgetast, maar mijn voorgevoel klopte,” denkt Amanda terug. “Dit is een sterke partner die weet wat ze wil.” Vromans bestaat al 30 jaar en houdt zich naast kunststof kozijnen en kozijnen van aluminium ook bezig met de bouw. Dat vult elkaar natuurlijk mooi aan.” Sandra beaamt: “Tijdens een renovatie kan de klant bij ons dus ook terecht voor onder meer een kunststof schuifpui, verschillende soorten isolatieglas, een dakkapel en veranda.”

Showroom met kunststof ramen

Tegelijk met de keuze om voor Select Windows te gaan en dus voor het vooraanstaande merk Schüco dat in eigen Nederlandse fabriek gemaakt wordt, start de bouw van een nieuwe showroom (naast de Karwei in Goirle). “De verhuizing duurt nog wel een jaar, maar wij zijn er natuurlijk al dagelijks mee bezig. Het is enorm prettig om daar de visie van Select Windows bij te hebben.”
Amanda helpt Sandra de showroom te voorzien van aluminium kozijnen, kunststof ramen, kunststof deuren, kunststof schuifpuien, gevelbekleding, dakkapellen, veranda’s en meer.

Innovativiteit en gezelligheid

“Het was best lastig om na 30 jaar afscheid te nemen van onze leverancier, maar het voelt nu al zó goed met Select Windows. Ongekend wat het nu al toevoegt. Dan heb ik het behalve over samenwerking en innovativiteit, ook over gezelligheid,” zegt Sandra tevreden.

 

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp