Select Windows

Select Windows kunststof kozijnen - Pallazzo veranda terrasoverkapping

Geniet met uw veranda extra lang van het buitenleven

Het is nog nét te fris om uw ontbijtje in de ochtendzon te nuttigen of om ’s avonds tot laat met uw wijntje buiten op uw terras te zitten. Dat is nu precies de reden waarom een veranda juíst in het voorjaar zo enorm van pas komt. Met uw terrasoverkapping zit u namelijk al lekker buiten terwijl de buren nog binnen zitten.

Veranda met zijwanden

Met een Pallazzo veranda zit u nét even wat meer beschut waardoor u beschermd bent tegen wind en regen. Omdat alles lekker droog blijft onder de veranda laat u de kussens van uw loungebank en uw boek gewoon buiten op tafel liggen als u naar binnen gaat. Wilt u er zeker van zijn dat u geen last heeft van slagregen onder uw veranda? Geen probleem. U kunt de zijkanten van uw Pallazzo terrasoverkapping dichtzetten met spiekozijnen. Deze zijwanden zijn opgebouwd uit een gerenommeerde aluminium profielserie. Daardoor kunnen ze over de volledige hoogte uit één stuk worden beglaasd en sluiten ze naadloos aan tegen het dak van uw veranda. Geen schroef te zien dus.

Terrasoverkapping met glazen wand

Om een ware tuinkamer te creëren plaatst u aan de voorkant van uw veranda een glazen schuifwand of een schuifdraaisysteem. U zet uw veranda naar eigen smaak helemaal open, half open of helemaal dicht. Besluit u de wand dicht te doen dan zit u warm, windstil en droog tijdens frissere avonden. Intussen houdt u vrij zicht op uw tuin. U richt uw veranda in zoals u wenst. Met een grote eettafel, loungeset, buitenkeuken en eventueel uitgevoerd met zonwering, verwarming, verlichting en terrasplanken (vlonder). Laat u vooral niet remmen in uw creativiteit.

Veranda zorgt voor extra woongenot

Wedden dat uw veranda uw favoriete plekje wordt? Logisch, want deze terrasoverkapping zorgt het hele jaar door voor meer woongenot. In het voor- en najaar geniet u extra van het buitenleven. Ga gewoon eens kijken in de showroom van een Select Windows partner bij u in de buurt. Dan ervaart u zelf het gemak en de gezelligheid van een veranda.

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp