Select Windows

Select Windows - Duurzaamheid, energieneutraal wonen, duurzaam renoveren

Boek winst met isolerende kozijnen en triple glas

Energie die het huis niet kan verlaten, hoeft u ook niet op te wekken. Klinkt eenvoudig, maar zo is het natuurlijk wel. Vandaar dat bij nieuwbouw strak gestuurd wordt op luchtdicht bouwen (dichten van alle ongewenste kieren en naden in een woning) met als doel ‘nul op de meter’. Alles draait om ‘isolatiewaardes’ en een energiezuinige woning.

Winst boeken met kozijnen

Ook onze Select Windows partners zijn daar druk mee, zeker om bestaande woningen op een duurzame manier te renoveren, met oog voor energie- en isolatiewaardes. Qua uitstraling van onze onderhoudsarme kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien zit het wel snor: de mogelijkheden van kleuren en structuren zijn gigantisch. Maar ook qua isolatiewaarde haalt u met onze Schüco profielen (waarmee we onze kozijnen in eigen fabriek maken) het summum in huis. Met de komst van de nieuwe Schüco kozijnen (LivIng), is er zelfs nóg meer ruimte voor isolatieglas als HR++ of triple glas. Kortom: Met onderhoudsarme kozijnen in combinatie met de juiste beglazing voor uw kozijnen, ramen en deuren boekt u veel winst.

2,8% hogere verkoopprijs van uw woning

Gevolg: meer woongenot, een lagere energierekening en een hogere waarde van uw woning. U behaalt een beter energielabel en dat scheelt u volgens Calcasa duizenden euro’s bij de verkoop van uw woning. Energielabels lopen van A (zeer energiezuinig) tot G (uiterst energie verspillend). Calcasa heeft berekend dat wanneer een woning twee labels voorsprong heeft op een vergelijkbaar huis, dit 2,8% in de verkoopprijs scheelt. Bij een verbetering van drie stappen of meer loopt dit op tot 3,6% oftewel €10.700 bij een gemiddelde verkoopprijs!

Lagere U-waarde, beter energielabel

De warmte van binnen lekt met kunststof kozijnen niet naar buiten. In combinatie met het juiste isolatieglas (en een thermische afstandshouder), krijgt u een mooie score. Deze wordt uitgedrukt in een U-Window-waarde. Hoe lager dit getal is, hoe minder energie er ontsnapt en hoe beter uw energielabel is. We geven u graag uitleg over U-waardes.

Bezoek een showroom

Schaft u kunststof kozijnen aan? Kies dan voor een goede kwaliteit. Het ene kozijn is namelijk het andere niet. Wij adviseren u graag over onze extra isolerende kozijnen (in verschillende kleuren, structuren en uitstralingen) waar extra dik isolatieglas (triple glas) in past. Vraag in de showroom naar de Schüco LivIng kozijnen als Hollands Blok en Hollands Facet.

Select Windows Kunststof kozijnen - meer keuze in uitstraling en betere isolatiewaarde - Blok-Facet-Accent Isolerende kozijnen

Voordelen van onze onderhoudsarme en isolerende kozijnen

Naast inbraakveiligheid en weinig onderhoud kennen onze kozijnen nog andere voordelen:

  • Meer woongenot;
  • lagere energierekening;
  • hogere waarde woning;
  • beter voor het milieu;
  • beter energielabel voor de woning.

Meer informatie

Bezoek voor meer informatie over duurzaam renoveren en energieneutraal wonen één van onze showrooms. Er zit altijd een Select Windows partner bij u in de buurt. Onze praten u bij over alle aspecten en kenmerken van isolerende en onderhoudsarme kozijnen en geven u een advies passend bij uw woning.

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp