Select Windows

Betaalplan

Investeer in een energiezuinige woning

Er zijn tal van mogelijkheden om te besparen op energie. Echt slim investeren doet u door uw woning goed te isoleren. Bijvoorbeeld door het plaatsen van kunststof kozijnen, ramen, deuren of schuifpuien, een dakkapel, het toepassen van isolatieglas of het isoleren van uw vloer of gevel.

Energiebesparende investeringen

De Energiebespaarlening is een aantrekkelijke mogelijkheid om energiebesparende investeringen in of aan uw eigen woning te kunnen financieren. U bespaart (afhankelijk van hoeveel energie u verbruikt) dusdanig op uw energie dat u er in veel gevallen de maandelijkse rente van uw Energiebespaarlening mee kunt betalen.

Verduurzaam uw woning tegen een aantrekkelijke rente 

Misschien beschikt u over voldoende spaargeld en kunt u direct al aan de slag met isoleren. Als u uw spaargeld liever op een andere manier inzet of als u onvoldoende spaargeld heeft, dan is de Energiebespaarlening een aantrekkelijke mogelijkheid om energiebesparende investeringen in of aan uw eigen woning te financieren. Deze bespaarrekening (verstrekt uit het Nationaal Energiebespaarfonds) is opgericht om verduurzaming van de woningvoorraad te versnellen.

Meneer Pietersen uit Amsterdam:

“Wij wilden al langer de houten kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien van onze jaren 30 woning vervangen door kunststof producten, maar dat bleek best wel wat te kosten. Met rotte kozijnen blijven zitten, was geen optie. Onze boekhouder wees ons op www.ikinvesteerslim.nl. Toen hebben we met de Energiebespaarlening kunststof kozijnen, ramen, deuren en een kunststof hefschuifpui aangeschaft. Een behoorlijke investering, kan ik je vertellen. Maar doordat onze energierekening met 30% gedaald is, verdient de lening zichzelf terug.”

Kenmerken van de Energiebespaarlening:

  • u bent de eigenaar en bewoner van een bestaande woning;
  • u wilt tussen de € 2.500,- en € 50.000,- lenen;
  • u betaalt een aantrekkelijke rente (momenteel 2.1%), die gedurende de hele looptijd van uw lening vaststaat;
  • het geleende bedrag wordt in een bouwkrediet gestort;
  • u kunt altijd de gehele lening of een gedeelte ervan boetevrij aflossen.

Meer informatie over slim investeren?

Bent u nieuwsgierig naar uw besparingsmogelijkheden? Bezoek de Select Windows partner bij u in de buurt. Al onze partners werken namelijk samen met het Nationaal Energiebespaarfonds en vertellen u graag over de mogelijkheden. Er zijn ook mogelijkheden voor VvE’s.

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp