Select Windows

Deza Kozijnen Heerhugowaard - Select Windows Partner van het jaar 2018

Select Windows partner DEZA wint verkiezing ‘Partner van het Jaar 2018’

Ieder jaar roept Select Windows de Partner van het Jaar uit. Dit jaar mochten Martijn & Melinda van Zanten met het DEZA team deze prijs maandag 10 december in ontvangst nemen. ‘De klant is hier écht koning,’ weet directeur Select Windows, Amanda Knol.

Ze licht haar keuze verder toe: “We zijn trots op al onze 16 partners, maar DEZA Kozijnen uit Heerhugowaard sprong er dit jaar uit. Al vanaf de start van Select Windows in 2003 profiteert DEZA Kozijnen volledig van het streng geselecteerde assortiment kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien, veranda, dakkapel, vouwwand, gevelbekleding, binnenzonwering, isolatieglas en balkonbeglazing. Daarbij geven ze ons ook al 15 jaar het volledige vertrouwen om hun marketing- en communicatie activiteiten te verzorgen zodat zij (potentiële) klanten kunnen inspireren en adviseren.”

Beter wonen segment

DEZA Kozijnen heeft de afgelopen 12 maanden niet alleen veel meer klandizie gehad, ze hebben ook online en offline aan de weg getimmerd. Vorig jaar verhuisde de DEZA showroom naar een slimme locatie. Het industrieterrein waar ze namelijk al die jaren zaten, verruilden ze voor een zichtlocatie aan de rondweg. Een plek waar meer bedrijven zitten die actief zijn in het ‘beter wonen’ segment. Na de zomer is ook hun nieuwe website live gegaan.

Nóg beter woongenot

De manier waarop DEZA Kozijnen werkt, is de sleutel tot succes: Ze gaan voor de klant door het vuur. Ze werken vanuit vertrouwen en de oprechte intentie mensen een nóg groter woongenot te bieden met producten zoals kunststof ramen of een dakkapel. Als bijvoorbeeld openslaande deuren na het aanhoren van het verhaal van de klant daar niet aan bijdragen, adviseren ze deze ook niet. Door deze eerlijke manier van werken, komen klanten van het eerst uur vroeg of laat weer terug bij DEZA Kozijnen.

Select Windows Partner van het Jaar 2018

In de showroom staan alle producten op een aansprekende wijze tentoongesteld. Dát is DEZA Kozijnen. “Het showroomontwerp dat we maakten, namen ze één op één over. Zeker nu de uitstraling van de showroom en de nieuwe website matchen met de kwaliteit die het team -dat uit is gebreid met een monteur en verkoper- levert, is DEZA Kozijnen klaar is voor de toekomst,” zo is Amanda van mening. "Een terechte Select Windows Partner van het Jaar 2018'!"

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp