Select Windows

Select Windows Kunststof kozijnen - beter wonen digitaal magazine 2014

Digitaal magazine 'Beter Wonen'

Beste woningbezitter,

Na de zomer waarin we proberen om de warmte buiten te houden, volgen herfst en winter. En dan is het juist zaak om de warmte binnen te houden. De meeste woningen zijn al voorzien van producten en materialen die isolerend werken. Met de producten van Select Windows kan de isolatiewaarde van uw woning nog verder verhoogd worden.

Op het gebied van kunststof kozijnen hebben wij (weer) een productvernieuwing. Niet alleen kenmerken onze kozijnen zich door de erg hoge isolatiewaarde, ook wat betreft uiterlijk zijn het perfecte producten. De Hollandse Hoek® en de vele mogelijkheden in uitvoering leveren kunststof kozijnen op die optisch zeker zo mooi zijn als houten kozijnen. Helemaal met de laatste innovatie, waar u verderop meer over kunt lezen.

Ook staan er in deze editie van ons magazine interessante artikelen over deuren, garagedeuren en beglazing waar u alle kanten mee op kunt. Speciale aandacht geven wij aan het belang van ventileren. Dat is namelijk enorm belangrijk, zeker wanneer u uw woning goed heeft geïsoleerd.

Kortom, ook in deze editie weer veel informatie over beter wonen! Veel leesplezier,

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp