Select Windows

Select Windows kunststof kozijnen - vacature

Enthousiaste accountmanager 24/40 UUR

Select Windows is een succesvolle en toonaangevende marketingorganisatie in de kunststof kozijnenbranche die vertegenwoordigd wordt door lokale ondernemers: de partners. Select Windows partners zetten hoogwaardige producten in de markt met ondersteuning van de Select Windows organisatie. Onze ambitie is een landelijke dekking van partners. Daarom zijn wij op zoek naar een:

Enthousiaste accountmanager 24/40 UUR

(kantoor Velserbroek, werkterrein: heel Nederland)

De functie

Je bent verantwoordelijk voor het werven van nieuwe partners. Je zoekt zowel contact met bestaande kozijnenbedrijven als met jonge startende ondernemers. Als jij over de drempel stapt, komt er ook écht iemand binnen. Als geboren netwerker weet jij de echte ondernemer eruit te halen die een langdurig commitment aan wil gaan. In heldere bewoordingen ben je in staat uit te leggen hoe het concept van Select Windows in elkaar steekt en hoe innovatief we met onze producten bezig zijn. Jij denkt in kansen, mogelijkheden en oplossingen en zorgt ervoor dat anderen dit ook op die manier inzien. Je hebt een aanstekelijke drive om tips en leads te volgen.

Jouw profiel

■ Communicatief sterk
■ Resultaat- en doelgericht
■ Een representatief voorkomen
■ Klantgerichte en commerciële instelling
■ Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijk functie
■ Je hebt een technische achtergrond of affiniteit met techniek
■ Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
■ Je kunt goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband
■ HBO+ werk- en denkniveau

Ons aanbod

■ Een dynamische omgeving waarbij klant, kwaliteit en ondersteuning centraal staan
■ Mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en ruimte voor persoonlijk initiatief
■ Uitstekende primaire en secondaire arbeidsvoorwaarden

Partners van Select Windows

Partners van Select Windows bevinden zich door heel Nederland. Via een soft-franchise formule werken zij vanuit hun eigen rayon. Ondersteund door de Select Windows marketingorganisatie die op zo’n manier ontzorgt dat de partners zich kunnen richten op hun core business: verkopen. In het kader van samen sterk, kopen alle partners de kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien gezamenlijk in. De partners helpen, stimuleren en enthousiasmeren elkaar waar mogelijk. Select Windows bestaat 14 jaar.

Geïnteresseerd?

Bel voor meer informatie 088 97 22 400 en vraag naar Amanda Knol. Stuur je cv en een korte motivatie uiterlijk 18 november 2016 naar a.knol@selectwindows.nl

Werken bij Select Windows: Jouw carrière is het waard. Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp