Select Windows

Select Windows - kunststof kozijnen zijn een waardevermeerdering van u woning

Gebruik uw woning als spaarpot en investeer!

Geld kunt u maar één keer uitgeven. Daarom is het belangrijk goed na te denken waaraan u dat doet. Heeft u een koophuis? Tip: laat het weer eens taxeren. De kans is namelijk aanwezig dat uw hypotheek naar beneden bijgesteld kan worden.

Het geld dat u overhoudt, investeert u vervolgens weer in uw woning. Doordat u uw huis upgrade, stijgt de waarde waardoor de hypotheek op een gegeven moment weer verder naar beneden kan. Voelt u ‘m?

Specialist in beter wonen en kunststof kozijnen

Onze partners zijn specialist in ‘beter wonen’ en showen, verkopen, monteren en adviseren op het gebied van kunststof kozijnen, ramen, deuren, dakkapel en garagedeur tot veranda en balkonbeglazing. We zitten met 16 Select Windows partners verspreid over land. Vanuit iedere showroom horen we steeds vaker dit soort verhalen. Onderstaand delen we graag een  ‘klantenbeleving’ die we optekenden na een showroombezoek:

“We kochten ons huis in 2005 voor 300.000 euro en verkochten tien jaar later voor ruim een ton meer. Dat had behalve met de gunstige huizenprijzen ook te maken met het feit dat we de zolder met een dakkapel verrijkt hadden. We maakten van de rommelzolder een volwaardige slaapkamer. We kochten zonder ophoging van de hypotheek een jaren 30 woning voor 4 ton. Het was bijna de helft groter.

Dit huis hebben we flink aangepakt. Omdat we geen zin meer hadden in schilderen, hebben we van de overwaarde en een beetje spaargeld de ramen boven vervangen door kunststof draaikiepramen en ook hier lieten we een Select Windows dakkapel op het zolderdak plaatsen. Het huis is vorige week getaxeerd op 5 ton waardoor onze hypotheek naar beneden is bijgesteld. We betalen nu nog minder dan voordat we verhuisden.

Onze woning als spaarpot 

Inmiddels hebben we weer iets gespaard. Zonde om dat geld op de bank te zetten, want dit levert met de huidige spaarrente toch niets op. We gaan nu investeren in een nieuwe voordeur. Met glas-in-lood raampjes en zo’n bijpassende en isolerende kunststof onderdorpel. Als we over een poosje nog eens wat geld overhouden, gaan we voor een veranda. Zo blijven we lekker bezig.

Hoe meer we investeren in de woning, hoe meer deze waard wordt. Ons huis is een soort spaarpot. Zeker sinds de energierekening terugloopt nu we kunststof kozijnen hebben.”

Neem vrijblijvend contact op

Deze slimme manier van investeren zie je over het hele land terug. Wilt u hier meer van weten dan is het verstandig om eens een gesprek aan te gaan met uw bank. Wilt u weten hoe u úw woning verder in waarde kan laten stijgen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van de Select Windows partners bij u in de buurt.

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp