Select Windows

Select Windows partner Gloudemans bestaat 25 jaar

Gefeliciteerd Gloudemans!

Vandaag precies 25 jaar geleden kocht onze partner Hans van der Vorst van Gloudemans Kozijnen & Zonwering uit Breda zijn eerste kunststof kozijn bij GevelNed. De fabriek van Select Windows die op basis van hoogwaardige Schüco profielen eersteklas kozijnen voor ramen, deuren en schuifpuien fabriceert.

“Hij was daarmee tevens een van de eerste aan wie de fabriek überhaupt een kozijn verkocht,” weet directeur van Select Windows, Amanda Knol. “De fabriek was op 7 september 1992 namelijk nét overgenomen,” weet ze. “Wie had toen kunnen denken hoe ver Hans het zou schoppen? Zijn bedrijf is enorm gegroeid en Hans bezit inmiddels een van de mooiste showrooms van Nederland. We zijn ongelooflijk trots op wat deze Brabander met zijn gedreven team heeft weggezet.”

Gloudemans's eerste bestelling van kunststof kozijnen bij GevelNed
Gloudemans's eerste bestelling van kunststof kozijnen bij GevelNed

 

Kunststof kozijnen en de allernieuwste innovaties

Het begon 25 jaar geleden met 1 kunststof kozijn. Inmiddels zijn de kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien die Hans bestelt niet meer te tellen. Dat komt mede doordat kunststof een enorme ontwikkeling heeft doorgemaakt. Kunststof is dankzij innovaties vandaag de dag namelijk met geen mogelijkheid meer te onderscheiden van hout. Denk bijvoorbeeld aan de rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®), de verdiepte profielen en de allernieuwste innovatie: LIGNA structuur. Gloudemans Kozijnen & Zonwering was deze zomer de eerste partner in Nederland die LIGNA verkocht.

Partnernetwerk

Ook de manier van werken heeft een vlucht genomen. Inmiddels heeft Select Windows een landelijk dekkend netwerk van betrouwbare partijen die allemaal rechtstreeks inkopen bij de eigen, moderne Nederlandse fabriek GevelNed. Een partnernetwerk dat iedere dag opnieuw kwaliteit en service levert.

Leveringsbetrouwbaarheid

Voor Hans en zijn collega-Select-Windows-partners is de manier van werken met zowel de marketingorganisatie van Select Windows als met fabriek GevelNed een vruchtbare. “Onze partners geven hun orders rechtstreeks in bij de fabriek. Zodra ze bestellen, weten ze exact wanneer ze de kozijnen geleverd krijgen. Dankzij de gekoppelde automatisering is er een 99% leveringsbetrouwbaarheid,” weet Amanda.

Select Windows feliciteert Team Gloudemans en op naar de volgende 25 jaar!

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp