Select Windows

Select Windows Kunststof kozijnen - geld verdienen met BTW verlaging

Geld verdienen

Bent u voornemens uw bewerkelijke houten kozijnen te vervangen door onderhoudsarme kunststof kozijnen? Dan is dít uw moment.

U betaalt tot juli 2015 namelijk slechts 6 procent btw in plaats van 21 procent. Dat scheelt op een verbouwing al snel duizenden euro’s.

Select Windows levert onder meer kunststof ramen, deuren en schuifpuien: schuifpuien en reageert verheugd op de verlenging van de btw-verlaging voor verbouwingen en renovaties. “Deze maatregel trekt mensen over de streep om tóch voor die dakkapel te kiezen om extra licht en ruimte in de woning te creëren in plaats van - met alle risico’s van dien- te verhuizen. Of om nu eindelijk voor die vouwwand of dát isolatieglas te kiezen," weet Malissa van Donselaar van Select Windows uit ervaring.

Woning vernieuwen en geld verdienen

Om de bouwsector een duwtje in de rug te geven, werd in het voorjaar van 2013 al besloten om het btw-tarief op de arbeidskosten (om je woning te vernieuwen, verbeteren, vergroten, herstellen, vervangen en onderhouden) te verlagen naar 6%. Na een eerdere verlenging tot januari 2015, wordt er nu nogmaals verlengd met zes maanden. Dat is snel geld verdienen op een investering die u waarschijnlijk toch al van plan was.

Bezoek een Select Windows showroom

“U heeft dus nog rustig de tijd om u te oriënteren en tot keuzes over te gaan. Loop gerust eens binnen in een van de Select Windows showrooms. Onze professionele partners adviseren u graag,” belooft Malissa.

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp