Select Windows

Select Windows kunststof kozijnen - Vromans Kozijnen Goirle

Grote showroom opening bij Vromans in Goirle

Showroom opening Vromans

Zaterdag 11 maart a.s. opent er wéér een Select Windows partner een nieuwe showroom. Dit keer is het de beurt aan Vromans. Sandra en broer John Vromans verruilen hun pand in Riel voor een nieuwbouwpand aan de Wim de Rötherlaan in Goirle. Direct naast de Karwei waar broer Ronald de scepter zwaait. Slim, want hardware en software voor prettig wonen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

“Wij zijn ongelooflijk trots hoe deze familie dit pand zelf heeft gebouwd,” zegt directeur van Select Windows, Amanda Knol. “Helemaal vreemd is dat niet, want Vromans is van oorsprong een bouwbedrijf.” Het showroomontwerp dat Select Windows maakte, was voor Sandra en John direct weer de bevestiging dat ze op één lijn zitten.

Kunststof kozijnen: nooit meer schilderen

Vanuit een compleet huis in de showroom, kan de bezoeker zelf ondermeer de kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien ervaren. Alle innovaties zoals de rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®), de Schüco profielen en de 150 kleuren (mat, metallic of houtnerf structuur) zijn hier met eigen ogen te bewonderen. De kans is klein dat de bezoeker een verschil ziet tussen kozijnen van hout en kunststof kozijnen. Enige grote verschil is dat kozijnen van kunststof duurzaam, isolerend, inbraakwerend én onderhoudsarm zijn. Schilderen is hierdoor verleden tijd. In de nieuwe showroom staan ook aluminium kozijnen, glazen schuif- en vouwwanden, een veranda en een dakkapel opgesteld.

Oogstrelende showroom in Goirle

Amanda is blij om te zien dat Vromans op advies van een andere Brabantse Select Windows partner bij hun terecht is gekomen. Sandra heeft door alle positieve verhalen hoge verwachtingen: “Een opluchting dat Select Windows zich met de marketingzaken bezighoudt en wij ons volledig op de verkoop kunnen richten.” Dat is maar goed ook, want ondernemers die zich voor 100 procent inzetten voor de klant, in combinatie met een oogstrelende showroom, gaan het druk krijgen. Dat is zo duidelijk als wat!

Bezoek de showroom

Woont u in de buurt van Tiel, Goirle, Alphen, Moergestel, Oorschot, Oisterwijk of Berkel-Enschot en bent u benieuwd naar producten zoals kunststof kozijnen? Bezoek dan vanaf zaterdag 11 maart de showroom van Vromans op de Wim de Rötherlaan in Goirle en laat u verrassen.

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp