Select Windows

Select Windows Kunststof kozijnen - heropening showroom Kozijn & Zo in Hoogvliet

Heropening showroom Kozijn & Zo

Kozijn & Zo heropende op zaterdag 13 september j.l. de showroom in Hoogvliet. Naast Schüco kunststof kozijnen, ramen en deuren uit het Select Windows assortiment staan er nu ook voordeuren en garagedeuren van Hörmann in de showroom tentoongesteld.

“Om deze extra toevoeging aan onze producten de ruimte te geven, hebben we behalve op de eerste verdieping nu ook een showroom op de begane grond. De naastgelegen garageboxen zijn erbij betrokken als opslag,” vertelt Angelo Olierhoek die samen met zijn vrouw Margreeth 8,5 jaar geleden aan de Hoefsmidstraat in Hoogvliet begon. Ze hadden vooraf niet durven hopen dat ze al zo snel aan een uitbreiding toe waren. “Onder meer dankzij ons partnerschap bij Select Windows kunnen we veel kwaliteitsproducten inkopen en ruimere garanties bieden. We doen nu hetzelfde met het sterke merk Hörmann. Daarnaast werken we gewoon hard en geven we eerlijk advies. Blijkbaar valt dat in de smaak bij de klant,” lacht Angelo.

Heropening showroom is reden voor een feestje

Na de grondige verbouwing beschikt Kozijn & Zo nu over 250 m2 extra showroom. Angelo en Margreeth zijn trots op het eindresultaat. Tot eind oktober geeft Kozijn & Zo op alle producten 10 procent korting. Van kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien, dakkapellen tot veranda’s en garagedeuren (m.u.v. lopende acties). “Als klanten voldoen aan bepaalde eisen krijgen zij tot 1 juli 2015 ook nog eens 15 procent korting op de arbeidskosten,” belooft Angelo.

Kozijn & Zo is maandag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 17.00 en op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur.

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp