Select Windows

Select Windows horren tegen muggen, pollen en spinnen

U kunt de muggen ook gewoon buiten houden hor

En dan hebt u bíjna de slaap te pakken. Zzzzzoem. Het lijkt wel of de beruchte slaapkamermug aanvoelt wanneer u net wegzakt in een diepe slaap. Voor de zoveelste keer wordt u doodmoe wakker, omdat u ’s nachts op muggenjacht bent geweest.

Deze nachtmerrie voorkomt u niet met deet die tijdelijk werkt. Met een elektrische vliegenmepper in uw hand slapen, werkt over het algemeen ook niet echt ontspannend. Maar wat dan? Een klamboe? Als er een mug bij u het bed in stapt, kan deze er niet meer uit en weet u zeker dat u lek gestoken wordt.

Insectenhorren

Wat dacht u van een insectenhor? U kunt muggen binnen bestrijden, maar u kunt ze ook gewoon de toegang tot het huis weigeren. Bij Select Windows gaan horren meteen op maat mee met de bestelling van een kozijn, zodat hor en beslag van het kozijn naadloos op elkaar aansluiten. De mug (en in het najaar ook de spin) komt écht niet binnen. Let op: de ene horaanbieder is de andere niet. Oriënteer! Belangrijk want door de hoge temperaturen en de neerslag van de afgelopen weken hebben we veel meer muggen in Nederland dan gewoonlijk en er worden er nóg meer verwacht de komende dagen.

Horramen en hordeuren

Omdat kunststof kozijnen in tegenstelling tot houten kozijnen niet werken, past de hor over 30 jaar nog exact. U kunt er maar klaar voor zijn. Heerlijk toch om met horramen in uw draaikiepraam en hordeuren in bijvoorbeeld uw achterdeur of schuifpui de deuren en ramen te kunnen openen zonder dat er ook maar één mug uw woning in komt.

Horren tegen hooikoorts

Men verwacht na het weekend een flinke hoeveelheid muggen, dus wees voorbereid! Behalve een muggenalarm, is het in een deel van het land ook code rood qua hoeveelheid pollen. Wist u dat er ook horren zijn tegen hooikoorts? Informeer naar onze horren met speciaal pollengaas. Kortom: zet uw ramen en deuren open. Met onze exact passende horren blijven muggen, spinnen en pollen buiten.

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp