Select Windows

Select Windows Kunststof kozijnen met openslaande deuren in vtwonen weer verliefd op je tuin - kleurrijke kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen - binnen een andere kleur dan buiten, kan dat?

U weet precies wat u wilt: binnen heeft u graag kozijnen, ramen en deuren in de kleur crème wit. Aan de voorkant van het huis wilt u aan de buitenzijde de kleur antraciet op uw kozijnen en aan de achterkant van de woning vindt u zwart mooier. Kleurrijke kunststof kozijnen...dat zou u graag willen!

Maar u heeft meer wensen: u wilt écht niet langer de ramen en deuren schilderen en ook de isolatiewaarde staat bij u hoog in het vaandel. De uitstraling van de kozijnen moet bovendien passen bij uw woning. In uw geval dus onderhoudsarme kozijnen die niet te onderscheiden zijn van het traditionele hout.

Kleurrijke kunststof kozijnen

Soms zijn nu eenmaal niet álle wensen in één product te verenigen, maar met kunststof kozijnen van Select Windows kan dat wél. Dit hebben we te danken aan onze eigen Nederlandse fabriek die de kozijnen op maat maakt. Hier kleuren we de Schüco profielen namelijk voordat ze het productieproces in gaan. U kiest binnen en buiten de kleur die u wenst. We hebben 150 kleuren in allerlei variaties in onze waaier zitten. Van mat en glans tot metallic en houtnerf. U combineert er dus lekker op los.

Select Windows Kleurenwaaier - voor kleurrijke kunststof kozijnen
Kozijnen verstevigd met staal

Als we de woonbladen moeten geloven, is zwart hip. Toch is deze kleur binnen de kunststof kozijnen branche lang afwezig geweest. Zwart trekt namelijk warmte aan waardoor de kans bestaat dat de kunststof ramen, deuren en schuifpuien gaan werken. Omdat Select Windows Schüco profielen toepast die in de eigen fabriek rondom versterkt zijn met staal en afgedicht zijn met dubbele rubbers, wordt alle speling opgevangen. U kunt dus bij de Select Windows partner bij u in de buurt kiezen voor hip, praktisch én duurzaam.

Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm

Kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien lijken dankzij de nieuwste innovaties (de rechte hoekverbinding Hollandse hoek®, verdiepte profielen en de nieuwste profielen uit de Schüco LivIng serie) exact op hout, maar u hoeft ze nooit meer te verven. Enkel af en toe een vochtige doek erlangs en u heeft weer stralend schone kozijnen.

Bezoek de showroom

Wilt u ook uw woonwens verwezenlijken? Bezoek de showroom van de Select Windows bij u in de buurt en laat u vrijblijvend inspireren en adviseren. De koffie staat voor u klaar!

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp