Select Windows

Select Windows kunststof kozijnen - Koster Kunststof Kozijnen Groningen

Er gaat niets boven Groningen

Over kunststof kozijnen en glas hoef je Koster Glas en Kozijnen niets te vertellen. Eigenaar Bennie Koster is al ruim 30 jaar thuis in deze branche. En met succes. “Maar als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg,” zo redeneert hij. Hij zette vorig jaar al een belangrijke stap en koos voor het partnerschap bij de marketingorganisatie Select Windows. “Heerlijk om mijn handen vrij te hebben voor advies en verkoop en niet bezig te hoeven zijn met marketing.”

VKG Keurmerk

"Select Windows voert een breed assortiment met innovaties om van te smullen,” heeft Bennie aan den lijve ondervonden en illustreert: “Kunststof kozijnen die dankzij moderne technieken nauwelijks van houten kozijnen te onderscheiden zijn, voordeuren die je geheel naar eigen smaak kunt inrichten, een compleet afgewerkte en op maat gemaakte dakkapel die binnen één dag geplaatst is. En nog veel meer aanprekende noviteiten. De profielen van de kunststof kozijnen worden in de eigen fabriek van Select Windows op basis van Schüco profielen gemaakt. Alleen die keuze zegt al genoeg over de kwaliteitsstandaard die Select Windows hanteert. Vergeet trouwens het VKG Keurmerk niet,” benadrukt hij.

Korte lijntjes

Bennie koopt net als de overige Select Windows partners (die verspreid zitten over Nederland) zijn kunststof kozijnen in bij de moderne Nederlandse fabriek van Select Windows. “We delen kennis en ervaring met de partners en dankzij Select Windows heb ik korte lijntjes met prachtige merken als Hörmann (garagedeuren), Pilkington (glas), Sunflex (balkonbeglazing en vouwwanden), Pallazzo (veranda’s), OBUK (deuren) en Roto (dakramen). Goede contacten waar ook de klant zijn voordeel mee kan doen.”

Opening showroom Groningen

Bennie heeft zijn productenrange fors uitgebreid. Alle producten staan uitgestald in de splinternieuwe showroom. Van deuren, ramen en schuifpuien tot veranda, dakkapel zonwering, beglazing, vouwwanden, garagedeuren en wat al niet meer. Voor wie op het oude vertrouwde adres in Groningen de vernieuwde showroom wil komen bewonderen is van harte welkom op de heropening op zaterdag 21 maart vanaf 10:00 uur. “We maken er een feestje van,” belooft Bennie.

Er gaat niets boven Groningen

Amanda Knol van Select Windows is blij met deze door de wol geverfde en ambitieuze partner en is trots op de vernieuwde showroom van Bennie. “Koster Glas en Kozijnen is een heus begrip in Groningen. Wij hebben natuurlijk alleen maar sterke ondernemers binnen onze formule, maar er gaat niets boven Groningen!”

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp