Select Windows

witte kunststof raamkozijnen goedkoper dan hout

Kozijnen inmeten

Kunststof kozijnen inmeten, de kozijnen plaatsen en klaar is Kees.

Bent u eenmaal overtuigd van de vele voordelen en gemakken van kunststof kozijnen, dan is meer dan het bovenstaande niet nodig om die voordelen en gemakken persoonlijk te ervaren.

Uw Select Windows partner komt bij u thuis de kozijnen inmeten. Na opdrachtverlening worden de maten doorgegeven aan onze fabriek, waar elk kozijn precies op maat worden gemaakt. Precies, want maatwerk is belangrijk.

De voordelen zijn namelijk maximaal als we nauwkeurig de nieuwe kunststof kozijnen inmeten. Na het inmeten en de productie kunnen onze vakkundige dealers de kozijnen plaatsen. Zij verwijderen eerst de oude kozijnen, gaan dan de kunststof kozijnen plaatsen en ruimen daarna alles netjes op. Alles gebeurt in zeer korte tijd, zodat u geen last heeft van de ongemakken van verbouwen en u direct profiteert van de voordelen.

Vraag het maar aan klanten van ons! De nieuwe kunststof kozijnen passen altijd precies en het werk is gedaan zonder dat u last heeft van de verbouwing. Daarna zijn voor lange tijd de voordelen voor u!

Email pagina
Deel pagina
Verstuur via WhatsApp