Select Windows

Select Windows Kunststof kozijnen voor elke type woning

Kozijnen passend bij elke woonstijl

Om de open dag van DEZA Kozijnen vorig jaar onder de aandacht te brengen, plaatste DEZA A3-borden door de hele omgeving om mensen te inspireren en motiveren de showroom binnen te stappen. René en Carolien uit ’t Zand hadden net de boerderij van oom Anton gekocht en raakten hierdoor getriggerd.

Althans, René. Carolien had sterk het idee dat nostalgisch hout beter tot z’n recht zou komen in de landelijke boerderij dan kunststof kozijnen, ramen en deuren. Na een kort gesprek in de showroom en wat voorbeelden van een optisch schuifraam met kozijn was Carolien eigenlijk al om. Al snel bleek dat er écht voor iedere type woning een passend kozijn is. Carolien: “De kunststof kozijnen leken erg op wat de boerderij al had. Maar dan onderhoudsarm, en in de originele kleuren van de boerderij te verkrijgen. Echt heel mooi. Ik wist niet dat kunststof zo enorm op hout lijkt.”

Onderhoudsarm en veilig

Nu zijn Carolien en René nog fit, maar hoe is dat over een aantal jaar? “Het kunststof is enorm onderhoudsarm,” weet Carolien inmiddels. Dat is maar goed ook, want ze hebben 14 kunststof kozijnen, twee dubbele openslaande deuren,  een dakkapel en kunststof siergoten aangeschaft. René geeft toe: “Ik was zo enorm klaar met het onderhoud van al het hout, daarom wilde ik per se kunststof. Dat scheelt me een hoop schilderwerk in de toekomst.”

Veel licht en heerlijk uitzicht

Carolien en René zijn zeer tevreden met hun keuze. De prachtige dubbele openslaande deuren halen veel licht naar binnen en bieden een heerlijk uitzicht op de bollenvelden. Doordat de tegels binnen en buiten gelijk zijn, lopen ze ongemerkt van binnen naar buiten. “Als we binnen zijn, hebben we toch het gevoel dat we buiten zijn. En dat is wat we wensen: een buitenleven.”

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp