Select Windows

Select Windows kunststof kozijnen - Met LIGNA zijn Kunststof kozijnen niet van echt hout te onderscheiden. Kunststof is hip!

Met LIGNA zijn kunststof kozijnen niet meer van écht hout te onderscheiden

Al langer was Select Windows op zoek naar een manier om de uitstraling van houten kozijnen en de voordelen van kunststof kozijnen samen te brengen. Dat is gelukt! Met de laatste innovatie van Select Windows komen deze twee werelden samen in LIGNA. LIGNA betekent in het Latijn ‘hout’ en dat is wat het is.

LIGNA - kunststof kozijnen die niet te onderscheiden zijn van echt hout

Kunststof kozijnen mét echte houtnerfstructuur

Uw kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien krijgen met een zijdeglans vlammende houtnerfstructuur de traditionele en robuuste uitstraling van hout. Sterker nog: het verschil tussen kunststof en hout is niet langer zichtbaar. Ondertussen profiteert u natuurlijk gewoon van de grote voordelen van kunststof. Behalve dat dit materiaal duurzaam is, is het inbraakwerend, isolerend en onderhoudsarm. U hoeft dus nooit meer te schilderen en uw energierekening zal dalen.

Zeven Hollandse trendkleuren

Zowel voor de uitstraling van uw woning als voor uw veiligheid, rust en portemonnee kiest u voortaan voor kunststof kozijnen. Select Windows biedt kunststof kozijnen, deuren, ramen en schuifpuien exclusief in 7 Hollandse trendkleuren.  Van grachtengroen en crème tot donkergroen, wit, antraciet grijs, staalblauw én zwart. En het blijft niet bij deze zeven kleuren, het pallet wordt razendsnel uitgebreid met alle andere mogelijke kleurenfolies met dezelfde unieke zijdeglans houtnerfstructuur.

LIGNA in de showroom

Bij de Select Windows partner bij u in de buurt kunt u met eigen ogen zien wat LIGNA is. Wedden dat u het verschil met hout niet ziet of voelt. Tot en met maart 2018 zijn onze kozijnen verkrijgbaar in 7 unieke Hollandse Trendkleuren met houtnerfstructuur zonder meerprijs! Neem contact op of kom langs. De koffie staat klaar.

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp