Select Windows

Select Windows kunststof kozijnen - Kozijnen plaatsen

Kunststof kozijnen plaatsen: zelf doen of laten doen?

U wilt kunststof kozijnen plaatsen, maar wat is wijsheid? Kunststof kozijnen láten plaatsen door een specialist of zélf uw kozijnen plaatsen? Heel wat mensen zijn handig genoeg om dit soort zaken zelf op te pakken, maar waarom zou u onnodig risico lopen?

Zélf kunststof kozijnen plaatsen

Het lijkt misschien dat u goedkoper uit bent als u uw kunststof kozijnen zelf plaatst. Maar als er bij het inmeten of plaatsen van uw kunststof kozijnen, kunststof ramen, kunststof deuren, of kunststof schuifpuien iets misgaat, heeft u niets om op terug te vallen. Goedkoop wordt dan al snel duurkoop. U doet er verstandig aan om het plaatsen van uw kunststof kozijnen over te laten aan de specialist!

Volwaardige vakmensen

Onze partners zijn volwaardige vakmensen die dagelijks niets anders doen dan kunststof kozijnen inmeten en plaatsen. Zij hebben het vak in de vingers waardoor u lekker snel kunt genieten van uw aanschaf. Als onze partners uw kunststof kozijn plaatsen en er ontstaat onverhoopt binnen 15 jaar een probleem met het kozijn, de structuur of de montage, dan valt u terug op onze uitgebreide garantie. U kunt hier geen aanspraak op maken als u zelf uw kunststof kozijnen heeft geplaatst.

Kunststof kozijnen laten plaatsen

Wij gaan voor kwaliteit en flexibiliteit. Daarom maken wij onze kunststof kozijnen in onze eigen Nederlandse fabriek GevelNed op basis van de Duitse Schüco profielen. Onze partners meten in, demonteren de oude kozijnen en plaatsen uw nieuwe kunststof kozijnen. Wij werken (indien gewenst) de binnenzijde af en ruimen aan het eind alles keurig op. U heeft er zelf amper omkijken naar.

VKG keurmerk

Al onze partners hebben het VKG keurmerk. Dit betekent dat de kwaliteit van zowel onze kunststof producten, onze partners en de montage door een onafhankelijk instantie (de Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie) gecontroleerd is. U heeft de zekerheid van garantie en het Waarborgfonds.

Aanschaf en plaatsing kunststof kozijnen

Neem contact op met de Select Windows partner bij u in de buurt of bezoek de showroom. Zij  adviseert u graag vrijblijvend over de aanschaf en de plaatsing van kunststof kozijnen, kunststof ramen, kunststof deuren en kunststof schuifpuien.

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp