Select Windows

Select Windows Kunststof Kozijnen - vtwonen schuifpui met screenline Prijs van kunststof kozijnen meer daglicht in huis

Wat kosten kunststof kozijnen?

Wij begrijpen dat u meer wilt weten over de prijs van kunststof kozijnen. Begrijpelijk, zeker nu kunststof kozijnen nauwelijks meer van houten kozijnen te onderscheiden zijn. Wij geven u graag inzicht in de vraag: wat is de prijs van kunststof kozijnen?

De prijs van een kunststof kozijn hangt natuurlijk onder meer af van het aantal kozijnen dat u wilt plaatsen. Twee kunststof kozijnen zijn per slot van rekening goedkoper dan zes kozijnen. Verder is het formaat en het soort kozijn belangrijk om de prijs van uw nieuwe kunststof kozijnen exact te bepalen. Zo heeft een draaikiepraam met vier ventilatiestanden een andere prijs dan een vast raam. En het scheelt ook in prijs of u een houtnerf, mat of metallic folie / kleur kiest aan de buitenkant van uw kunststof kozijn of toch liever een gladde uitstraling zonder folie / kleur. Ook qua isolatieglas heeft u natuurlijk volop (energiebesparende) mogelijkheden. En kiest u gelijk voor bijpassende binnenzonwering of raamdecoratie? We nemen graag de verschillende opties met u door zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent.

Geen geheimen over de prijs van kunststof kozijnen

De kunststof kozijnen van Select Windows worden allemaal op basis van hoogwaardige Schüco profielen op maat gemaakt in de eigen moderne Nederlandse fabriek. Dat betekent behalve kortere levertijden vooral gunstigere tarieven. Select Windows heeft dan ook geen geheimen over haar kunststof kozijnen prijzen. Wist u dan u niets extra’s betaalt voor onze unieke kunststof kozijnen die niet van houten kozijnen te onderscheiden zijn dankzij de Hollandse Hoek® (rechte verbinding), de gelijkliggende aanslag en het verdiepte profiel?

Betrouwbaarheid

Maar eerlijk is eerlijk: de prijs van een kunststof kozijn zegt niet alles. Kijk vooral ook naar de voordelen die u op langere termijn behaalt (o.a. onderhoudsarm, isolerend en inbraakwerend).
Bovendien is het zéker zo belangrijk om bij de keuze voor kunststof kozijnen te kijken wat voor kwaliteit en welke zekerheid u krijgt. Anders wordt goedkoop, duurkoop. Check de keurmerken van uw leverancier zodat u zeker weet dat u met een betrouwbare partij veilig zaken doet. Bij Select Windows werken we volgens de richtlijnen van deze keurmerken:

 • KOMO-keur; heeft de leverancier KOMO-keur dat weet u zeker dat er volgens het bouwbesluit gewerkt, geleverd en gemonteerd wordt.
 • SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw); het SKG-certificaat laat zien of hang- en sluitwerk voldoet aan de Nederlandse Norm (NEN5089) voor sterkte en duurzaamheid.
 • VKG (Vereniging Kunststof Gevelelementen); bij bedrijven met een VKG Keurmerk bent u verzekerd van de beste kwaliteit en duidelijke service. U loopt geen financieel risico als uw leverancier om welke reden dan ook niet kan leveren.
 • Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW); werkt de leverancier volgens het PKVW dan verkopen ze producten die voldoende inbraakvertragers bevatten zodat een inbreker niet zomaar binnenkomt. Met het PKVW neemt de kans op een geslaagde inbraak af met 95 procent.

De voordelen van kunststof kozijnen van Select Windows nog even op een rijtje

 • 15 jaar garantie op kunststof kozijnen en de kleur/folie;
 • op maat gemaakt;
 • inbraakwerend en onderhoudsarm;
 • kunststof kozijnen zijn niet van hout te onderscheiden door Hollandse Hoek;
 • vakkundige montage van uw kunststof kozijn door eigen VKG gecertificeerde monteurs;
 • hoge isolatiewaarde en lange levensduur;
 • 150 verschillende kleuren;
 • houtnerf, mat en metallic kleuren/folies;
 • productie in eigen moderne Nederlandse fabriek;
 • gemaakt van hoogwaardige Schüco-profielen;
 • vakkundig ingemeten en gegarandeerde korte levertijd

Meer weten over kunststof kozijnen prijzen?

Wilt u verder praten over onze kunststof kozijnen prijzen? Neem dan vrijblijvend contact op met de Select Windows partner bij u in de buurt. Zij adviseren u graag en stellen vrijblijvend een offerte voor u op op basis van uw wensen.

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp