Select Windows

Kunststof kozijnen met Hollandse Hoek®

Kunststof kozijnen van hout

Kunststof kozijnen met houtnerf en hetzelfde uiterlijk als houten kozijnen.

Dat is kenmerkend voor de huidige generatie kunststof kozijnen. Vroeger waren er grote verschillen zichtbaar. Kunststof kozijnen zaten anders in elkaar en zagen er door de vlakke profielen en coating, anders uit dan houten kozijnen. Toegegeven, niet alleen anders, ook minder mooi.

Voor die opmerkingen waren wij natuurlijk gevoelig, niet alleen omdat daardoor vaak gekozen werd voor hout, maar ook omdat u, als consument, gewoon gelijk had. Daarom hebben wij hard gewerkt aan verbeteringen en oplossingen om kunststof kozijnen te maken die even mooi zijn als houten kozijnen. Op het resultaat zijn we zeker trots want we maken nu kunststof kozijnen van hout.

Dat klinkt raar, maar we durven het aan om het zo te zeggen. Onze kunststof kozijnen met houtnerf, Hollandse Hoek®, verdiepte profielen en gelijkliggende aanslag, zijn namelijk op ‘t oog niet te onderscheiden van houten kozijnen. Wel is er onderscheid in de voordelen. Kunststof kozijnen hoeft u namelijk nooit te schuren en te schilderen, isoleren beter en houden inbrekers beter buiten.

Gelooft u het niet? Bezoek dan een van onze Select Windows partners en overtuig uzelf...

Email pagina
Deel pagina
Verstuur via WhatsApp