Select Windows

witte kunststof raamkozijnen

Kunststof kozijnen: vele malen goedkoper dan hout

De schilder verplaatst zijn steiger van woning naar woning. Hém hoort u niet klagen. Maar waarom geven we zoveel geld uit aan iets wat niet nodig is?

Kies voor kunststof kozijnen en u hoeft nooit meer uw woning te (laten) schilderen. Het enige onderhoud dat rest is ‘afnemen met een natte doek’. Hoe makkelijk en goedkoop wilt u het hebben? Kunststof kozijnen zijn bovendien extra goed voor uw portemonnee, want kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien zijn behalve onderhoudsarm ook inbraakwerend, duurzaam en isolerend.

Kunststof kozijnen: let op VKG-keurmerk

Kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien zijn dankzij de nieuwste innovaties van Select Windows niet te onderscheiden van hout, dus wat let u? Met een VKG-monteur weet u zeker dat uw kunststof kozijnen vakkundig worden gemonteerd. Klik hier voor een Select Windows partner en tevens VKG-keurmerk lid bij u in de buurt.

Kunststof kozijn: onderhoudsarm

Mocht er een moeilijk te verwijderen plek op uw kunststof zitten, dan heeft de Select Windows partner bij u in de buurt een speciaal reinigingsmiddel. Laat u goed adviseren, want als de beschermende laag door verkeerd schoonmaakmiddel is aangetast, vervalt de garantie. Een handige tip uit de keuken van Select Windows: maak uw kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien schoon met water en groene zeep.

Let op:

  • Maak uw kozijnen nooit schoon met een agressief middel (denk aan aceton of brandspiritus), scherp voorwerp of schuurspons;
  • Niet in de raamkozijnen en deurkozijnen boren/schroeven. U tast de constructie aan en zou onherstelbare schade kunnen aanrichten;
  • Niet aan de aanwezige stelschroeven draaien;
  • Verf de kozijnen niet;
  • Laat vogelpoep niet te lang intrekken;
  • Zorg dat uw kozijnen niet in aanraking komen met zonnebrandcrème of olie.
Email pagina
Deel pagina
Verstuur via WhatsApp