Select Windows

Select Windows kunststof kozijnen - GevelNed ontvangt MVO Keurmerk

MVO keurmerk voor kozijnen leverancier GevelNed

Bij Select Windows weten we als geen ander dat samenwerken je verder brengt. Vandaar dat wij voor al onze 14 Select Windows partners uitstekende huisleveranciers hebben geselecteerd op het gebied van bijvoorbeeld dakkapellen, garagedeuren, vouwwanden veranda’s, en binnenzonwering.

Kunststof kozijnen van GevelNed

“Ik ben trots op ál onze leveranciers,” bekent directeur Select Windows, Amanda Knol. “Momenteel vooral op GevelNed. In deze fabriek maken wij al onze kunststof kozijnen (op basis van Schüco CT70 profielen). Het is fantastisch dat GevelNed vanaf deze maand het MVO Westfriesland Proud Partner Keurmerk mag voeren. Hiermee laat deze moderne fabriek namelijk zien dat meer dan 5% van het personeelsbestand bestaat uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt,” legt Amanda uit.

Maatschappelijk verantwoorde ramen en deuren

Alle kunststof kozijnen, kunststof ramen, kunststof deuren, tuindeuren en kunststof schuifpuien die bij een van de partners van Select Windows vandaan komen, zijn dus op een mvo-wijze gefabriceerd. Carlien van der Vlugt van GevelNed legt uit: “Bij GevelNed worden kunststof kozijnen gemaakt en gekleurd. Hier werken veel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. “Het is niet ingewikkeld, het gaat om de juiste match. Het werk moet passen bij de medewerker, maar geldt dat niet altijd? Het is belangrijk om iedereen in zijn waarde te laten, goed te begeleiden en voldoende aandacht te geven. Bijzonder? Wij vinden van niet. Trouwens, bij ons werken alleen maar bijzondere mensen...”

Samen sterk

Je kunt op tal van manieren een steentje bijdragen aan de maatschappij. Zoek elkaar op, want maatschappelijk verantwoordwoord ondernemer doe je samen!

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp