Select Windows

Select Windows partner Numaga kunststof kozijnen Nijmegen kunststof kozijnen partner in nijmegen

Nieuwe Select Windows partner in Nijmegen

De maand juni is mooi begonnen: onze 16e partner is toegetreden tot het Select Windows netwerk. Dankzij Numaga Kozijnen zijn we weer een stap dichter bij een landelijke dekking.

Eigenaar van Numaga Kozijnen, Lukas Backx is geen vreemde in de branche, voorheen heette zijn bedrijf Kroon Kozijn Nijmegen. Deze nieuwe partner in Nijmegen is al ruim 10 jaar actief met kunststof kozijnen en tevens sterk in aluminium kozijnen. Lukas was op zoek naar een breder assortiment zodat hij de consument meer producten voor rondom de woning kan aanbieden. Ook wilde hij meer leveren dan standaardproducten. Reden genoeg om voor Select Windows te kiezen en voor de bijbehorende fabriek GevelNed.

Ondersteuning

Directeur van Select Windows, Amanda Knol: “Wij zijn altijd op zoek naar sterke en ambitieuze ondernemers in de kunststof kozijnen branche en zijn dus blij dat Lukas en Joop Pastoors de overstap gemaakt hebben naar onze succesformule. Lukas is een sterke ondernemer met een prachtig bedrijf waar het om kwaliteit en service gaat.”

Woonwensen

Om verder te groeien gaat Lukas nu naast kunststof en aluminium kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien ook dakkapellen, vouwwanden en binnenzonwering voeren. “Hij zal daar zijn handen vol aan hebben de komende tijd,” vermoedt Amanda. “Want iedereen woont anders en heeft andere woonwensen. Een goed advies is daarin goud waard.”

Meegroeien

Terwijl Lukas zich concentreert op zijn showroom aan de Kerkenbos 1313 in Nijmegen, richt het marketingteam van Select Windows zich op inkoop- en verkoopondersteuning, marketing & promotie en management advies. Amanda zegt trots: “Fantastisch om te zien dat bedrijven in de kunststof kozijnen branche geïnteresseerd zijn om met ons mee te groeien.”

VKG keurmerk 

Numaga Kozijnen, de producten en de monteurs zijn net als alle Select Windows partners VKG-gecertificeerd. Ligt Nijmegen te ver bij u vandaan? Kijk dan hier en zoek een Select Windows partner bij u in de buurt.

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp