Select Windows

Select Windows kunststof kozijnen - Kozijn & Zo Hoogvliet

Komt het zien op 1 april

Kunststof kozijnen, veranda’s en dakkapellen zijn typisch van die aanschaffen die je niet via internet koopt. Deze producten wil je zien en aanraken in een showroom.

Je wilt een professioneel advies en uitleg zodat je exact weet wat je koopt. Het is namelijk niet zómaar een aanschaf. Je net gekochte kunststof kozijnen terugsturen omdat deze anders zijn dan verwacht, kun je wel vergeten natuurlijk.

Oogstrelende showrooms

Een showroom bij jou in de buurt waar je alles kunt bekijken en doorspreken, is een must. Dat snappen we bij Select Windows als geen ander. Daarom hebben we verspreid over het hele land partners zitten. Je hebt dus altijd een showroom bij jou in de buurt. De laatste tijd overtreft de ene Select Windows partner de andere met oogstrelende showrooms.

Waarheidsgetrouw beeld

De nieuwste showroom is die van Kozijn & Zo, al ruim 10 jaar trouwe Select Windows partner. Eigenaren Angelo en Margreeth Olierhoek creëerden (aan de overkant van hun vorige showroom) een splinternieuwe en gerestylde showroom. De meeste producten staan in een echte gevel tentoongesteld met een waarheidsgetrouw beeld als gevolg.

Kunststof kozijnen bewonderen

“Angelo licht toe: “De mogelijkheid kwam voorbij om de oude autoshowroom aan de overkant van de straat te betrekken. Die kans hebben we direct met beide handen aangegrepen. Het is –mede dankzij het schitterende showroomontwerp dat Select Windows verzorgde- een ware beleving om onze showroom te bewonderen. U bent hier aan het juiste adres voor onder andere kunststof kozijnen, dakkapellen, vouwwanden, garagedeuren en meerdere veranda’s.

Open dag op 1 april

Omdat Angelo en Margreeth vinden dat iedereen de unieke showroom zou moeten zien, houden ze op zaterdag 1 april een open dag aan de Hoefsmidstraat 35 in Hoogvliet. Kom je uit de buurt van Hoogvliet ga dan even langs. Woon je te ver weg? Bezoek dan een Select Windows partner bij jou in de buurt. Mocht je op korte of lange termijn inspiratie nodig hebben op het gebied van kunststof ramen, deuren, schuifpuien,  gevelbekleding, binnenzonwering en meer, dan weet je alvast de weg.

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp