Select Windows

Select Windows Hou tijd over met onderhoudsarme kunststof kozijnen

Met onderhoudsarme kozijnen houdt u tijd over

Onderhoudsarm is niet hetzelfde als onderhoudsvrij. Voor kunststof kozijnen betekent onderhoudsarm concreet niet meer dan een periodieke schoonmaakbeurt met een sopje. Vaak neemt u of de glazenwasser de kozijnen mee tijdens een zeembeurt. Eens per jaar is het verstandig de rubbers in te vetten. Niets meer, niets minder.

Niet roesten, niet rotten en niet verkleuren

De reden dat kunststof onderhoudsarm is, heeft er alles mee te maken dat dit materiaal niet roest, rot en niet verkleurt. Weersinvloeden hebben geen enkele invloed, dus u kunt uw hele leven vooruit met uw kunststof product. Dát is nog eens duurzaam!

Neem rust

Dus terwijl een ander op een wankele ladder staat om al het houtwerk te schuren en te schilderen, zit u bijvoorbeeld  ontspannen onder de veranda een boekje te lezen. Heerlijk toch? Neem ook gewoon uw welverdiende rust, we hebben het toch al zo druk met z’n allen. U ontspant, hoeft geen verf of een schilder te betalen en u heeft ook nog eens een lagere energierekening doordat kunststof zo enorm isoleert. Dat klinkt als slapend rijk worden.

Geen verschil tussen hout en kunststof

Het mooie van alles: uw ramen, deuren, schuifpuien, tuindeuren en gevelbekleding lijken iedere dag net geverfd, zo stralend zijn en blijven ze. De omgeving ziet aan het feit dat u uw woning nooit schildert dat het weleens om kunststof zou kunnen gaan. Met het blote oog ziet praktisch niemand het verschil tussen hout en kunststof. Dankzij innovaties zoals de Hollandse Hoek® het verdiept profiel en de LIGNA-structuur is het verschil tussen kunststof en hout amper zichtbaar.

VKG Keurmerk

Het is meer dan logisch dat mensen tegenwoordig kiezen voor kunststof kozijnen. Wie wil er nu geen onderhoudsarme, isolerende en inbraakveilige kozijnen die de uitstraling hebben van hout? Kortom: kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien zijn een stralende keuze, en mét het VKG-Keurmerk is die keuze gegarandeerd!

Meer informatie over onderhoudsarme kunststof kozijnen?

U bent altijd welkom in één van onze showrooms in het land voor een vrijblijvend advies, het is ook mogelijk om een brochure te downloaden.

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp