Select Windows

Select Windows kunststof kozijnen - Open Huis Weekend 2018

Kom sfeer snuiven tijdens het open huis weekend

De zomer staat te trappelen om van zich te laten horen. Af en toe voelen we de warme zonnestralen al heerlijk op onze huid. De vogels laten vroeg van zich horen en ook wij krijgen steeds meer energie nu we afscheid hebben genomen van de lange winter.

Dat betekent dat het buitenleven voor de deur staat. Barbecueën, loungen, gezellig wat drinken met vrienden en familieleden in de tuin. Het worden gezellige maanden, let maar op. Hoe lekker zou het zijn als je binnen en buiten met elkaar weet te verbinden?

Nostalgische sfeer met openslaande deuren

Om drempelloos het binnen- en buitenleven te combineren, kies je voor een schuifpui. Stel je eens voor wat een uitzicht je van binnenuit hebt op de tuin met zo’n volglazen wand. De tuin die er de komende maanden fantastisch bij ligt natuurlijk. Je haalt bovendien een enorme hoeveelheid licht naar binnen. Ook openslaande deuren zorgen voor een nostalgische en onvergetelijke sfeer. Je kiest de kleur en de (houtnerf) structuur die bij de stijl van je woning past.

Vakantiegeld in woning steken

Je wil wel, maar wie gaat dat betalen? Je werkgever! Of heb je je vakantiegeld nog niet binnen? Je kunt van die centen natuurlijk een leuke vakantie boeken. Dat heb je meer dan verdiend, maar je kunt het ook investeren in je woning. Daar geniet je niet drie weken van, maar járen! Tegen de tijd dat je het huis verkoopt, heb je er nóg plezier van. Je zult namelijk ontdekken dat je woning meer waard is geworden met een mooie onderhoudsarme, isolerende en inbraakwerende schuifpui, veranda of openslaande deuren.

Open Huis Weekend 13 en 14 april: de koffie staat klaar

Maar wat is er zoal te koop dan? En welke mogelijkheden heb je om het buitenleven binnen te halen? Wij vertellen het je graag tijdens het openhuis weekend van 13 en 14 april. Je bent van harte welkom bij de Select Windows partner bij jou in de buurt. Komt vrijblijvend inspiratie opdoen. De koffie staat klaar en voor iedere bezoeker staat er dit feestelijke weekend ook een leuke attentie te wachten. Tot snel!

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp