Select Windows

Select Windows kunststof kozijnen - DEZA Kozijnen Heerhugowaard

DEZA Kozijnen opent nieuwe showroom

DEZA Kozijnen Heerhugowaard

''Prachtig om te zien hoe een Select Windows partner die al 17 jaar actief is in de kunststof kozijnen branche een volgende stap zet,” vindt Amanda Knol, directeur van Select Windows.

Eigenaren Martijn en Melinda van Zanten van DEZA Kozijnen uit Heerhugowaard zijn zo gegroeid dat ze op zaterdag 20 mei a.s. hun nieuwe showroom openen voor het grote publiek. Het industrieterrein waar ze al die jaren zaten, hebben ze verruild voor een zichtlocatie aan de rondweg. Mooie bijkomstigheid is dat hier meer bedrijven zitten die actief zijn in het ‘beter wonen’ segment.

Showroom spreekt tot verbeelding

Select Windows maakte een showroomontwerp dat tot de verbeelding spreekt. DEZA nam dit mooie plan één op één over. De kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien zijn in een lange gevel aan de zijkant van de showroom ingebouwd waardoor de beleving heel reëel is. Ook de vouwwanden, balkonbeglazing en de dakkapel hebben hun plaats gevonden in de grote en lichte showroom aan de Industriestraat 8a in Heerhugowaard.

Perfecte locatie

“We zijn enorm trots op deze ondernemers,” vertelt Amanda. “Door de groei van het bedrijf waren Martijn en Melinda al lange tijd op zoek naar de perfecte locatie om een nieuwe showroom te openen. Een pand dat centraler zou liggen met ruime parkeerplekken voor de deur. Daarbij gingen ze niet over één nacht ijs. Ze zijn voor het ultieme gegaan en dat hebben ze nu gerealiseerd. Het pand is uitstekend zichtbaar vanaf de rondweg N242 (Westerweg).

Kunststof kozijnen en zoveel meer

Bent u in de buurt van Heerhugowaard en bent u benieuwd naar de nieuwe showroom van DEZA Kozijnen? Kom dan gerust langs. U zult uw ogen uitkijken naar alle kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien en zoveel meer. Wij zijn trots op de nieuwe showroom en horen graag of u deze mening met ons deelt.

 

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp