Select Windows

Select Windows Kunststof kozijnen - kunststof openslaande deuren in vtwonen metamorfose verbouwen of verhuizen - openslaande deuren of een schuifpui

Kiest u voor openslaande deuren of een schuifpui?

Makkelijk de tuin instappen en veel daglicht in uw woning; dat is een woonwens van velen. Daar hebben we meerdere mogelijkheden voor. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor openslaande deuren of een schuifpui, maar ook een aluminium vouwwand of harmonicawand is een mogelijkheid.

Maar wat is voor u de beste keuze? Wij kijken graag met u mee. Wij luisteren naar uw wensen, bekijken uw woning qua stijl en bouwkundige mogelijkheden en nemen ook mee hoe u uw tuin gebruikt.

Een schuifpui bespaart ruimte

Als u een kleinere tuin heeft, is een ruimtebesparende schuifpui beter.  Afhankelijk van uw situatie stellen we twee, drie, of vier panelen voor in een schuifpui. We kijken dan naar zaken als: Hoe is de opstelling in de huiskamer en hoe heeft u de buiteninrichting voor ogen? U wilt natuurlijk de hoekbank niet voor het schuivende deel hebben staan straks en het zou ook jammer zijn als u vanuit uw woonkamer tegen de eettafel aanbotst die buiten staat. Het is dus van belang dat u goed nadenkt waar de schuivende delen van de schuifpui zich zouden moeten bevinden.

Select Windows Kunststof schuifpui - meer daglicht in huis - Vierdelige kunststof schuifpui in Ursem, Noord Holland

Openslaande deuren met roedes of glas-in-lood

Bij een ruimere tuin of terras zijn kunststof tuindeuren ook een mooie oplossing. De deuren hebben dan voldoende ruimte om daadwerkelijk open te slaan. Ook kijken we of zij- of bovenlichten mooi zijn met tuindeuren. In een jaren ’30 woning zie je dat vaak, vooral in combinatie met glas-in-lood. Dat kunnen we tussen het isolatieglas terug laten komen. We kijken wat roedes op of tussen het glas aan de uitstraling van uw woning doen. En we adviseren u in een keuze uit de 150 kleuren en structuren die we voor onze kozijnen kunnen toepassen.

Select Windows kunststof kozijnen - Kunststof tuindeuren met roeden tuindeuren Heijplaat (Rotterdam)

Screenline zonwering

Bij zowel een schuifpui als bij tuindeuren kunt u profiteren van de mogelijkheden van Screenline®. Dit is raamdecoratie tussen het isolatieglas die ook de zon weert. U kunt ook kiezen voor overgordijnen, maar deze zijn vaak óf open óf dicht. Met Screenline® speelt u (elektrisch of handbediend) met het licht dat u al dan niet doorlaat.

Voordelen openslaande deuren of een schuifpui

  • onderhoudsarm, u hoeft niet meer te schilderen;
  • woning en tuin zijn verbonden;
  • haalt veel daglicht en sfeer binnen;
  • goede investering in woningisolatie;

Vouwwand

Kan het wat u betreft nooit licht genoeg zijn in uw woning, kies er dan voor om de gehele pui te vervangen door glas. Een aluminium vouwwand over de hele pui is voor u de meest ideale oplossing. Deze variant is wel duurder en heeft zowel aan de binnen- als de buitenzijde geen muur meer ter beschikking waar u iets tegenaan kunt zetten.

Select Windows - vouwwand of harmonicadeuren aluminium in vtwonen metamorfose verbouwen of verhuizen

Bezoek een showroom voor woonadvies op maat

Iedere woonsituatie en woonwens is anders. Daarom komt de dichtstbijzijnde Select Windows partner graag bij u langs om u van professioneel advies inclusief vrijblijvende offerte te voorzien.

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp