Select Windows

Select Windows Kunststof schuifpui - meer daglicht in huis - kunststof schuifpui Ursem

Schuifpui en woninginrichting – denk goed na over de vele mogelijkheden

Een schuifpui doet wonderen met uw woning. Deze geeft namelijk dankzij de enorme glaspartij een grote hoeveelheid licht en daardoor een enorm ruimtelijk gevoel. U zult met uw schuifpui de verbinding van binnen naar buiten ervaren als vrijheid. Kortom, u heeft vele mogelijkheden met een schuifpui.

Schuivende delen van een schuifpui

Toch is het belangrijk vooraf goed over een aantal zaken na te denken. Hoe is de opstelling in de huiskamer en hoe heeft u de buiteninrichting voor ogen? U wilt natuurlijk de hoekbank niet voor het schuivende deel hebben staan straks en het zou ook jammer zijn als u vanuit uw woonkamer tegen de eettafel aanbotst die buiten staat. Het is van belang dat u goed nadenkt waar de schuivende delen van de schuifpui zich zouden moeten bevinden. Dat is per woonsituatie anders.

Twee, drie of vier delen

Afhankelijk van de ruimte die u heeft, kan het handig zijn om in plaats van een tweedelige schuifpui voor een driedelige te kiezen zodat u het middenstuk gebruikt. Plaatst u de schuifpui over de gehele breedte van uw pui, dan is zelfs een vierdelige schuifpui een optie: u heeft dan twee vaste delen aan de buitenkanten en twee bewegende delen middenin. Als u de middelste twee delen openzet, creëert u een enorme doorloop. Uit hoeveel delen uw schuifpui zou moeten bestaan, hangt af van de breedte van de pui, de inrichting binnen én buiten, uw woonsituatie en smaak. De Select Windows partner bij u in de buurt adviseert u vrijblijvend.

Screenline ® tússen glas van de schuifpui

Ook is het verstandig vooraf uw gedachten te laten gaan over raamdecoratie. Gordijnen kunnen veel licht wegnemen. U kunt het achteraf als jammer ervaren dat uw gordijnen óf helemaal open óf helemaal dicht zijn. De inkijk is weliswaar weg, maar u ziet niets meer van de tuinverlichting die zo prachtig is aangelegd. Daarom wijzen we u graag op Screenline®. Dit is raamdecoratie tússen het glas. U speelt eenvoudig met licht. Ideaal, maar een keuze die u vooraf moet maken, niet achteraf.

Nooit schuren en verven

Doordat Screenline® tussen het glas zit, maken vocht, vuil en viezigheid geen schijn van kans. Hoe lekker is dat? U hoeft uw kunststof kozijnen en uw schuifpui ook al niet te schuren en te verven. Extra tijd om te genieten van uw vrije tijd dus. Ook eens lekker. Wij helpen u graag met uw keuzes. Neem contact op met de Select Windows partner in de buurt of bezoek de showroom.

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp