Select Windows | Kunststof kozijnen op maat

Balkonbeglazing

Extra comfort en woongenot met balkonglas

Het hele jaar genieten van uw balkon of veranda? Dat kan met de balkonbeglazing van Select Windows Drachten! De glazen wanden beschermen u tegen regen, wind, lawaai en stof wanneer ze gesloten zijn. En met het balkonglas open geniet u van het heerlijke weer.

Eenvoudig in bediening en montage

De volglazen schuif- en/of draaisystemen, waaruit de balkonbeglazing is opgebouwd, zijn eenvoudig open of dicht te doen. U schuift met een simpele beweging de glazen panelen open bij mooi weer om van uw balkon te genieten. En bij slecht weer schuift u het balkonglas dicht en kunt u ook heerlijk buiten zitten. Bovendien zijn dure bouwkundige aanpassingen niet nodig, zodat de investering in extra woongenot beperkt blijft.

Vakkundige plaatsing

De specialisten van Select Windows Drachten zorgen voor montage en plaatsing van de glazen schuif- en/of draaisystemen. Ze geven u een duidelijke uitleg over de bediening en het weinige onderhoud dat nodig is en u heeft een balkon waarvan u altijd kunt genieten, weer of geen weer.

Sunflex volglazen schuif systeem

Sunflex schuif draai wand

Meer weten?

Overtuig uzelf van de vele voordelen van balkonbeglazing van Select Windows Drachten en bezoek onze showroom in Drachten of neem contact met ons op. Uw balkon is het waard!

Contactgegevens

Select Windows Drachten
De Bolder 52
9206 AR Drachten
051 235 50 56

info@selectwindowsdrachten.nl

Openingstijden

Maandag gesloten

Di. t/m do 13:00 – 17:00 uur

Vr. van 10:00 – 17:00 uur

Za. van 10:00 – 14:00 uur

Overige tijden op afspraak!

 

Kijk je mee naar vtwonen ‘Verbouwen of Verhuizen’ seizoen 2?

Mis het niet: vanaf 8 november op Net5 om 21.30

beterwonenmagazine