Select Windows | Kunststof kozijnen op maat

Binnenzonwering

Zonwering op z’n mooist

Nieuwe ontwikkelingen hebben gezorgd voor innovatieve producten op het gebied van zonwering. Select Windows Drachten heeft uiteraard voor u alleen de beste producten geselecteerd.

Verosol

De binnenzonwering van Verosol is zo’n product. De warmte van de zon wordt door het zonwerende textiel buiten gehouden, terwijl licht in gedoseerde mate wel wordt doorgelaten. De raambekleding hangt aan de binnenzijde en isoleert niet alleen tegen warmte van buiten, het houdt in de winter zelfs de warmte binnen, door de gemetaliseerde coating. Uiteraard verkrijgbaar in meerdere soorten stof, kleuren en producten zoals rol- of paneelgordijnen, plissés en lamellen. U weert dus de zon, zonder in de kou of in het donker te zitten.

Screenline®

Hoe zou de wereld eruit zien als stof, vuil en vocht geen invloed meer hebben op jaloezieën en plissés? Met Pilkington Insulight™ met ScreenLine® worden uw dromen werkelijkheid!

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de voordelen en mogelijkheden met betrekking tot binnenzonwering? Kom dan naar onze showroom in Drachten of neem contact met ons op. Uw huis is het waard!

Contactgegevens

Select Windows Drachten
De Bolder 52
9206 AR Drachten
051 235 50 56

info@selectwindowsdrachten.nl

Openingstijden

Maandag gesloten

Di. t/m do 13:00 – 17:00 uur

Vr. van 10:00 – 17:00 uur

Za. van 10:00 – 14:00 uur

Overige tijden op afspraak!

beterwonenmagazine