Select Windows | Kunststof kozijnen op maat

Dakkapellen

Vergroot uw huis met een dakkapel

Meer ruimte en daglicht nodig in huis? Door een dakkapel te kopen en te laten inbouwen, slaat u twee vliegen in één klap! Bovendien worden de op maat gemaakte dakkapellen van Select Windows Drachten in één dag geplaatst.

Ruime keuze in dakkapellen

U kunt dus in zeer korte tijd uw woning behoorlijk vergroten en verbeteren. Omdat elk huis en ieders voorkeur anders is, bieden wij een grote keuze in materiaal, uiterlijk en afwerking. Select Windows Drachten biedt u diversen mogelijkheden en uitvoeringen. Alle dakkapellen zijn duurzaam, inbraakveilig en kwalitatief hoogwaardig. Samen met de aantrekkelijke prijzen, koopt u bij ons altijd een prima dakkapel.

Opties voor dakkapellen

Onze standaard dakkapel is onderhoudsarm. Door het gebruik van kunststof kozijnen en keralit bekleding is schilderen niet meer nodig. Ook kunt u de dakkapel desgewenst uitbreiden met diverse opties. Denk aan een rolluik, een zonnepaneel, spotjes aan de binnenzijde, zonwering tussen het isolatieglas of een insectenhor. Hierover adviseren wij u graag.

Op maat gemaakte dakkapel

Elke dakkapel wordt op maat en passend gemaakt. Vervolgens wordt alles in een enkele dag geplaatst, inclusief vakkundige afwerking aan buiten- en binnenkant. Daar zorgen onze eigen professionele monteurs voor, zodat u direct van de voordelen van de Select Windows Drachten dakkapel kunt genieten.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over wat de mogelijkheden en voordelen van een dakkapel in Friesland voor u kunnen zijn? Bezoek dan onze showroom in Drachten of neem contact met ons op!

Contactgegevens

Select Windows Drachten
De Bolder 52
9206 AR Drachten
051 235 50 56

info@selectwindowsdrachten.nl

Openingstijden

Maandag gesloten

Di. t/m do 13:00 – 17:00 uur

Vr. van 10:00 – 17:00 uur

Za. van 10:00 – 14:00 uur

Overige tijden op afspraak!

beterwonenmagazine