Dakkapellen

Vergroot uw huis met een dakkapel

Meer ruimte en daglicht nodig in huis? Door een dakkapel te kopen en te laten inbouwen, slaat u twee vliegen in één klap! Bovendien worden de op maat gemaakte dakkapellen van Select Windows Drachten in één dag geplaatst.

Ruime keuze

U kunt dus in zeer korte tijd uw woning behoorlijk vergroten en verbeteren. Omdat elk huis en ieders voorkeur anders is, bieden wij een grote keuze in materiaal, uiterlijk en afwerking. Select Windows Drachten biedt u diversen mogelijkheden en uitvoeringen. Alle dakkapellen zijn duurzaam, inbraakveilig en kwalitatief hoogwaardig. Samen met de aantrekkelijke prijzen, koopt u bij ons altijd een prima dakkapel.

Op maat gemaakt

Elke dakkapel wordt op maat en passend gemaakt. Vervolgens wordt alles in een enkele dag geplaatst, inclusief vakkundige afwerking aan buiten- en binnenkant. Daar zorgen onze eigen professionele eigen monteur voor, zodat u direct van de voordelen van Select Windows Drachten dakkapellen kunt genieten.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over wat de mogelijkheden en voordelen van een dakkapel voor u kunnen zijn? Bezoek dan onze showroom in Drachten of neem contact met ons op!