Select Windows | Kunststof kozijnen op maat

Isolatieglas

De juiste beglazing levert besparing

Energie besparen moeten we allemaal. Door de kozijnen in uw woning te voorzien van goede beglazing bespaart u veel energie en bovendien wordt uw energierekening lager. Wie wil dat nu niet?

Glassoorten

Select Windows Drachten levert veel verschillende soorten glas. Isolatieglas met een zeer hoge isolatiewaarde, HR++ glas, glas dat wel de warmte maar niet de kou binnenlaat, geluidsisolerend glas, brandwerend glas, gelaagd en gehard glas en zonwerend glas. Elke soort beglazing levert u veel voordeel en kan in elk kunststof kozijn van Select Windows Drachten worden gemonteerd.

Vakkundige montage

Om van de voordelen van goed isolatieglas te kunnen profiteren is het noodzakelijk dat het glas goed wordt gemonteerd. Wij zijn echte specialisten op dit gebied. Wij zorgen voor vakkundige plaatsing van het glas en werken alles professioneel en netjes af. Door de juiste montage van isolerend glas, heeft u uw geld al na korte tijd terug verdiend en kunt u veel besparen op uw energiekosten.

Meer informatie en advies?

Wilt u meer weten over de voordelen en mogelijkheden met betrekking tot isolatieglas? Kom dan naar onze showroom in Drachten of neem contact met ons op. Uw woning is het waard!

Contactgegevens

Select Windows Drachten
De Bolder 52
9206 AR Drachten
051 235 50 56

info@selectwindowsdrachten.nl

Openingstijden

Maandag gesloten

Di. t/m do 13:00 – 17:00 uur

Vr. van 10:00 – 17:00 uur

Za. van 10:00 – 14:00 uur

Overige tijden op afspraak!

 

Kijk je mee naar vtwonen ‘Verbouwen of Verhuizen’ seizoen 2?

Mis het niet: vanaf 8 november op Net5 om 21.30

beterwonenmagazine