Vouwwanden

Meer woongenot door glazen vouwwanden

Met een glazen vouwwand tussen verschillende woonruimtes verhoogt u het woongenot in huis en lijkt uw woning groter. Met een vouwwand van Select Windows Drachten kunt u bijvoorbeeld uw woonkamer afsluiten van uw veranda, met perfecte isolatie tegen geluid en temperatuursverschillen. Maar zonder verlies van ruimte en zicht, door het volglazen vouwwandsysteem. Met hetzelfde gemak maakt u er weer één ruimte van door de glazen vouwwanden open te schuiven. Gemak, comfort en dus meer woongenot!

Vele toepassingen

Een glazen vouwwand kent vele voordelen en mogelijkheden. Denkt u bijvoorbeeld aan veranda beglazing zodat u ook in deze ruimte altijd vrij zicht heeft, naar binnen en buiten. En met een vouwwand kunnen ook showrooms, kantoren, winkels, cafés en restaurants perfect ingedeeld worden. Bovendien zijn de glazen panelen praktisch en eenvoudig te bedienen en worden de systemen vakkundig geïnstalleerd.

Nieuwsgierig geworden?

Bezoek onze showroom in Drachten of neem contact met ons op voor meer informatie en advies en laat u overtuigen van de mogelijkheden en voordelen van een vouwwand of glazen vouwwanden!

Sunflex schuif vouwwand