Zonwering

Select Windows Drachten is hét adres voor screens, knikarm, uitvalscherm, screens markiezen en rolluiken.

De zon krijgt vaak een warm welkom, maar soms zoekt u tóch liever de schaduw. Met de zonwering van Select Windows Drachten kunt u alle kanten op en speelt u zelf met het licht. Met merken als Sun Circle, Betalux en Lumenguard is het aan u hoeveel schaduw en verkoeling u van uw zonwering wenst.

Screens

Een screen is een verticaal oprolbaar zonnescherm. Doordat screens het glas volledig afdekken, bieden screens zeer goede bescherming. Zowel tegen de zon, de warmte als tegen hinderlijke schitteringen. De screens geven overdag goed zicht naar buiten, maar belemmeren de inkijk naar binnen.

Knikarm

Knikarmen zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Een knikarm zonnescherm is dé oplossing voor schaduw op uw terras. U zit zelf heerlijk uit de zon en ’s avonds blijft u extra lang buiten zitten omdat de warmte onder uw knikarm zonnescherm blijft hangen. Wordt het tóch te fris? Kies dan voor een terrasheater.

Uitvalscherm

De fleurige doeken van uitval zonneschermen, filteren het licht op zo’n manier dat uw woning van binnen én van buiten een zomerse uitstraling krijgen. Dankzij de esthetisch gevormde cassettes zijn onze uitvalschermen ook in gesloten stand fraai. Ze zijn chique van vorm en ter bescherming van het doek. Staat er veel wind op uw raampartij? Geen probleem, want onze uitvalschermen zijn eenvoudig te voorzien van wind- of stormvaste armen.

Markiezen

Markiezen zijn de meest effectieve vorm van zonwering, omdat ook de zijkanten een laagstaande zon kan afschermen. Ze zijn een ideale oplossing als u functionaliteit en vormgeving wilt combineren. Markiezen dragen met de fraaie dubbel profielranden bij aan het klassieke karakter en creëren nóg meer elan aan uw woning.

Rolluiken

Rolluiken zorgen behalve voor donkerte, koelte, veiligheid en isolatie, ideaal voor privacy. U sluit zich volledig af van de buitenwereld. Met de gebruiksvriendelijke bediening van Somfy kunt u één of meerdere rolluiken op afstand bedienen. Bepaal vooraf op welk tijdstip u uw rolluiken wilt openen of sluiten of gebruik de afstandsbediening (bereik 20 meter). Met de Somfy speciale anti-optilveren houdt u bovendien inbrekers op afstand.

Meer informatie over zonwering?

Wilt u zonwering kopen en wilt u meer weten over een knikarm, uitvalscherm, markiezen, screens of rolluiken? Neem contact met ons op of bezoek onze showroom aan De Bolder 52 in Drachten.