Select Windows

Kunststof kozijnen Rotterdam eo

U overweegt uw kozijnen te vervangen? Dan zit u hier goed. Wij zijn met ons professionele team namelijk volledig thuis in o.a. kunststof kozijnendeurenschuifpuien.

Kozijn & Zo is al ruim 12,5 jaar een begrip in de regio Rotterdam en in de kunststof kozijnenbranche. Eigenaren Angelo en Margreeth Olierhoek hebben een prachtige showroom in Hoogvliet (langs de A15) en een lange lijst met tevreden klanten. Behalve een ruim assortiment kunststof, levert en monteert Kozijn & Zo ook garagedeuren en vouwwanden. En ze zijn het juiste adres voor balkonbeglazingveranda’s, serres, gevelbekleding, zonwering en dakkapellen.

Kunststof kozijnen: een slimme investering

Met kunststof kozijnen komen uw woonwensen tot leven! Dankzij de innovaties uit eigen fabriek ziet u nauwelijks het verschil tussen kunststof en houten kozijnen. Dit komt onder meer door de Hollandse Hoek® (rechte verbinding), de gelijkliggende aanslag, de verdiepte profielen en de houtnerf folie die u aan binnenzijde en/of buitenzijde van uw ramen, deuren en schuifpuien aan kunt laten brengen. Zéker met de komst van de vlammende houtnerf structuur LIGNA ziet u met het blote oog met geen mogelijkheid meer het verschil tussen hout en kunststof.

VKG Keurmerk

Zowel product, productie en de monteurs van Kozijn & Zo zijn VKG gecertificeerd. Dit betekent dat wij voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen die de Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie (VKG) stelt op het gebied van productie en montage van kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien.

Bekend referentie project in Rotterdam samen met vtwonen

In samenwerking met de stylisten van vtwonen plaatsen wij in een tv metamorfose een prachtige antracietgrijze kunststof schuifpui in een woning in Rotterdam.

Select Windows Kunststof kozijnen - schuifpui met screenline in vtwonen metamorfose Rotterdam - kunststof kozijnen rotterdam

Meer informatie over kunststof kozijnen Rotterdam?

Wilt u meer weten over de kunststof kozijnen, ramen, deuren of schuifpuien van Select Windows en andere producten die uw woning verbeteren? Kom dan langs in de showroom van Kozijn & Zo aan de Hoefsmidstraat 35 in Hoogvliet. 

U vindt ons op rijafstand van hartje Rotterdam

U bent er zo vanuit Rhoon, Poortugaal of Spijkenisse. Ook als u uit Rotterdam, Hellevoetsluis, Schiedam of Vlaardingen komt, is Kozijn & Zo zeer goed bereikbaar. Onze showroom bevindt zich ter hoogte van knooppunt Benelux en Pernis op de A15 onder Rotterdam.

Tot ziens in onze showroom,

Angelo & Margreeth en team Kozijn & Zo

kozijnenzo-logo

Contactgegevens

Kozijn & Zo
Hoefsmidstraat 35
3194 AA Hoogvliet
 010 438 28 05
 www.kozijnenzo.nl

Openingstijden showroom:

Ma. t/m vr. 10:00 – 17:00 uur
Zaterdag 10:00 – 15:00 uur

Overige tijden op afspraak!

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp