Select Windows

Select Windows partner Numaga kunststof kozijnen Nijmegen kunststof kozijnen partner in nijmegen

Kunststof kozijnen Nijmegen

Numaga Kozijnen is al meer dan 10 jaar een begrip in Nijmegen en omstreken.

Ons team is zeer bouwkundig onderlegd en behalve voor kunststof kozijnen en aluminium kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien kunt u hier ook terecht voor dakkapellen, vouwwanden en binnenzonwering.

Kunststof kozijnen Nijmegen

Eigenaar Lukas Bakx is in 1998 de wereld van de ramen en deuren ingedoken. Eerst als monteur, later als verkoper. De afgelopen 10 jaar als Kroon Kozijn Nijmegen. Begin 2018 maakte hij de overstap naar Select Windows omdat hij zijn klanten een nóg breder assortiment wilde bieden.

Woonadvies op maat

Met Numaga Kozijnen weet u waar u aan toe bent. Zeker een verbouwing kan stress opleveren. Lucas en zijn team adviseren en begeleiden u graag. In eerste instantie vanuit de 150m2 grote showroom waar u met eigen ogen ziet wat er zoal mogelijk is om het woongenot te verhogen. Daarna komt hij graag de situatie bij u thuis bekijken, want iedere woning en woonwens is anders.

VKG keurmerk

Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij dit bedrijf centraal. Daarom heeft Numaga ook het VKG keurmerk. Zo weet u zeker dat u zaken doet met een betrouwbaar bedrijf.  Tal van huizenbezitters in onder meer Arnhem, Nijmegen, Wijchen, Malden, Groesbeek, Berg en Dal en Ubbergen gingen u voor.

Geen verrassingen achteraf

“Zowel in de oriëntatie fase als na aanschaf zijn wij er 100% voor u. We vinden het belangrijk dat u tevreden bent en daar doen we alles aan. Hierdoor komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Bij ons is een afspraak ook echt een afspraak. We hopen u snel te mogen ontvangen in onze showroom.” 

Team Numaga

Lukas en Louise

Select Windows Numaga Kozijnen Nijmegen

Contactgegevens

Numaga Kozijnen
Kerkenbos 1313
6546 BG Nijmegen
  024 – 388 6282
  www.numagakozijnen.nl

Openingstijden showroom:

Ma: gesloten
Di – Vr: 10.00 – 17.00
Za: 10.00 – 15.00

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp