Select Windows

Select Windows Kunststof Kozijnen - Partner Amstelland Kozijnen BV te Amstelveen - kunststof kozijnen Amstelveen

Van der Vlugt Amstelveen wordt Amstelland Kozijnen BV

Van der Vlugt Amstelveen wordt Amstelland Kozijnen B.V.

De gevestigde naam Van der Vlugt Amstelveen B.V. bestaat na 1 juli 2015 niet meer. Vanaf dat moment gaat deze Select Windows partner door onder de naam Amstelland Kozijnen B.V.

De huidige eigenaar Kees van der Vlugt en mede-eigenaar Evan Bultink hebben vijf succesvolle jaren achter de rug. Volgens Kees is dat het uitgelezen moment om het stokje volledig over te dragen aan Evan Bultink.

Evan licht toe: “Om het ook écht eigen te maken, grijpen we dit moment aan om een naamswijziging door te voeren die beter aansluit bij de regio en onze corebusiness (kunststof kozijnen).” De naam verandert. Verder blijft alles hetzelfde. “We blijven aangesloten bij het VKG (Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie), we blijven Select Windows partner en werken verder met dezelfde leveranciers.”

Persoonlijk advies

Het zorgvuldig opgebouwde team en de recent verbouwde showroom aan de Dorpsstraat 35 in Amstelveen blijven ook zoals deze zijn. Waar Evan voorheen vanaf een afstand betrokken was bij de showroom, is hij vanaf 1 juli a.s. als eigenaar diegene die de producten uitlegt in de showroom en de klant voorziet van persoonlijk advies. “Ik kan niet wachten om samen met het team officieel van start te gaan.”

Fris en eigentijds

Evan is achter de schermen hard aan het werk om de overname goed te regelen. “Gelukkig hebben we de marketingorganisatie van Select Windows die voor ons de naamswijziging overal bekend maakt en de huisstijl krachtig wegzet.” Evan kijkt hier natuurlijk zelf actief in mee. “Het geheel oogt fris en eigentijds,” licht hij een tipje van de sluier op en meldt ook alvast. “De nieuwe website van Amstelland Kozijnen B.V. is sinds vandaag online.”

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp