Select Windows

Select Windows kunststof kozijnen - verbouwcenter Ede

Verbouwcenter Ede opent splinternieuwe showroom

We zijn trots. Trots op onze Select Windows partner Verbouwcenter Ede. Eigenaar Jaap Hendriksen opent namelijk op 22 april a.s. opnieuw z’n deuren. Hij heeft een prachtige locatie uitgekozen om alle noviteiten op het gebied van kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien en dakkapellen voortaan tentoon te stellen.

Gezamenlijke showroom

Het compleet gerenoveerde pand op Hoorn 33 in Ede is vanaf de weg niet te missen. Ook een groot voordeel voor Wout Hendriksen van Huis & Zon, want hij is ook naar deze locatie verhuisd.
Jaap en Wout (geen familie van elkaar) werkten voorheen vanuit twee aparte showrooms veel samen omdat de producten elkaar goed aanvullen, dus de stap naar een gezamenlijke showroom was een voor de hand liggende keuze. Ook het naastgelegen magazijn en de ruime parkeerplaats voor de deur delen de heren samen.

Kunststof kozijnen, garagedeuren en dakkapellen

Het pand is compleet vernieuwd en ziet er zowel aan binnen- als buitenzijde prachtig uit. Beneden staan alle kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien sfeervol tentoongesteld. En omdat Verbouwcenter Ede  Hörmann specialist is, heeft Jaap een compleet Hörmann plein met garagedeuren en aluminium voordeuren aangelegd in z’n showroom. Boven staan de dakkapellen van Verbouwcenter Ede en kan de bezoeker alle zonweringproducten van Wout bewonderen.

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp