Select Windows

Select Windows kunststof kozijnen - kunststof kiepschuifpui met screenline - vtwonen verbouwen of verhuizen

Verbouwen of verhuizen?

Of het slim is om te verhuizen in plaats van te verbouwen is een essentiële vraag. Omdat ieders situatie anders is, kunnen we hier geen eensluidend antwoord op geven. Maar denk goed na en laat u adviseren voordat u een keuze maakt.

Is uw huiskamer te klein en er is geen ruimte om uw woning groter te maken, dan denkt u er misschien gelijk aan uw geluk elders te zoeken. Maar er zijn meer wegen die naar Rome leiden.

Licht creëren met openslaande deuren

u kunt een hoop tijd, energie en geld besparen als u uitgaat van het bestaande. Komt u een kamer te kort, dan kunt u dat bijvoorbeeld uitstekend oplossen met een dakkapel. Is uw woning te donker, maar deze dan eenvoudig lichter met openslaande tuindeuren. Ook met een kunststof schuifpui haalt u enorm veel licht en dus gevoel van ruimte naar binnen. Bent u de wind op uw balkon zat en overweegt u daarom te verhuizen? Wij adviseren u graag over balkonbeglazing.

Verhuizen kost veel geld

Een schuifpui, tuindeuren, balkonbeglazing... Dit kost natuurlijk wel iets. Maar onderschat niet hoe een verhuizing in de papieren loopt. Alleen al de makelaar, de notaris, de financieel adviseur en de hypotheekverstrekker kosten bij elkaar tegenwoordig al een kleine 10.000 euro. Je hebt dan alleen nog maar een woning.

Kozijnen in de nieuwe woning

Als de keuken en badkamer naar uw zin zijn, scheelt dat weer, maar reken maar dat uw gordijnen niet passen in de nieuwe kozijnen van uw nieuwe woning. En (zeker ná de verhuizing) kunt u de muren opnieuw schilderen en misschien zelfs stuken. Een verhuisbedrijf is ook niet gratis, maar denk vooral aan de bakken energie die een verhuizing kost. Verhuizen staat niet voor niets op de tweede plek in de top 10 van 'oorzaken van stress in ons leven'. Neem er maar gerust een paar weken voor vrij.

Dakkapel plaatsen

Bij het plaatsen van een schuifpui, dakkapel of balkonbeglazing heeft u al deze stress niet. U maakt enkel de keuze en wij doen de rest. Een Select Windows partner plaatst een dakkapel met kunststof kozijn zelfs binnen één dag. Ze ruimen alles keurig voor u op, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van extra licht en ruimte.

Verbouwen versus verhuizen

Alles heeft z'n voor- en nadelen. Daarom doet u er goed aan om te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om uw woonwensen te realiseren. Denk daarbij vooral aan het volgende:

  • Onderzoek hoe minpunten van uw woning op te lossen zijn;
  • Bij het plaatsen van bijvoorbeeld kozijnen weet u vooraf precies waar u aan toe bent;
  • De kans is groot dat u bij een verhuizing tegen onverwachte kosten aanloopt;
  • Verhuizen geeft stress;
  • Verhuizen duurt lang, een dakkapel plaatsen wij binnen één dag.

Showroom in de buurt

Waar u ook woont, er is altijd wel een Select Windows partner met een showroom bij u in de buurt. Allemaal professionals die werken met topproducten die wij alvast voor u geselecteerd hebben.

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp