Select Windows

Select Windows Kunststof Kozijnen - Aanblik Wormerveer VKG Keurmerk

VKG Keurmerk certificaat voor Aanblik BV uit Wormerveer

Op maandag 1 juli 2013 heeft de firma Aanblik BV uit handen van de heer ir. A.J. Zegelaar het VKG-keur certificaat ontvangen.

Dit keurmerk wordt afgegeven aan bedrijven die voldoen aan de hoge kwaliteitseisen zoals vastgesteld door de brancheorganisatie VKG. Het betreft hier eisen op het gebied van productie, montage en service.

Aanblik Wormerveer VKG Keurmerk

Zo worden VKG-keur bedrijven periodiek gecontroleerd op hun montagekwaliteit en wordt er gewerkt volgens de speciaal voor de particuliere markt vastgestelde verkoop- en leveringsvoorwaarden. VKG-keur bedrijven zijn tevens verbonden aan het waarborgfonds VKG-keur, een belangrijke zekerheid in economisch zware tijden. Kortom VKG-keur gecertificeerde bedrijven bieden zekerheid, duidelijkheid en kwaliteit. Het zijn betrouwbare en professionele leveranciers.En daar hoort onze partner Aanblik in Wormerveer nu ook bij.

Keurmerk op productie, montage en product

Er wordt uitsluitend gewerkt met gecertificeerde producten. Zowel de duurzaamheid als de inbraakwerendheid zijn hierbij belangrijke aspecten. Er wordt gemonteerd volgens beproefde Nederlandse montagemethoden. Het waarborgfonds geeft u financiële zekerheid. Mocht u desondanks niet tevreden zijn kunt u altijd gebruik maken van een heldere klachtenprocedure. Kortom het VKG Keurmerk biedt zekerheid.

Voor meer informatie kijk op : www.vkgkeurmerk.nl of bel met het VKG bureau (030) 750 98 01

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp