Select Windows

Select Windows kunststof kozijnen - vtwonen en select windows werekn samen in verbouwen of verhuizen

Select Windows en vtwonen slaan opnieuw handen ineen voor seizoen 2 'Verbouwen of Verhuizen'

De metalen rekken gevuld met planten hangen prachtig aan uw woonkamermuur. Ook de verschillende formaten schilderijtjes op een boekenplankje doen wonderen voor uw inrichting. Terwijl u neerploft op uw nieuwe driezitsbank met kleurig vloerkleed eronder ontdekt u wat betrekkelijk kleine aanpassingen teweeg brengen voor uw woongenot.

Verbouwen of verhuizen

Binnen een handomdraai voldoet uw interieur weer aan uw woonwensen. Maar u kunt ook verder gaan. Het groter aanpakken. Vorig jaar heeft u tijdens de uitzendingen van vtwonen ‘Verbouwen of Verhuizen’ gezien wat openslaande deuren met binnenzonwering van Verosol:

 

en een schuifpui met Screenline betekenen voor een woning:

 

Het zicht op uw gezellige tuin  buiten, het extra licht dat u ermee naar binnen haalt en de ruimte die u op die manier creëert, heeft zijn weerslag op het gehele interieur. In seizoen 2 zetten we ook een stijlvolle volglazen aluminium vouwwand in.

vtwonen en Select Windows werken samen

Als partner van vtwonen gaan we het komende televisieseizoen wederom de samenwerking aan met hun stylisten. Op 8 november start de eerste uitzending vtwonen ‘Verbouwen of Verhuizen’ en gaan we u weer verrassen. Wie weet hoeft u met een kleine verbouwing helemaal niet meer te verhuizen.

Grotere verbouwingen

Vtwonen werkt alleen met A-leveranciers. Vorig jaar heeft vtwonen Select Windows al in de armen gesloten. Directeur van Select Windows, Amanda Knol: “Met dit partnerschap bereiken wij een grotere doelgroep dan gebruikelijk. Tegelijkertijd krijgen vtwonen stylisten Frans Uyterlinde, Carlein Kieboom en Eva van de Ven hierdoor de kans zich in het programma ook te richten op de grotere verbouwingen van woningen.”

Uitstraling van hout, gemak van kunststof

De doelgroep van vtwonen en Select Windows is gelijk. Voorheen stapte vooral de 60 plusser over op duurzame, isolerende, inbraakwerende en onderhoudsarme kunststof kozijnen, tegenwoordig is de 30-plusser al zo verstandig. Ze streven de uitstraling van hout na, maar wensen het gemak van kunststof. Dankzij innovaties zoals LIGNA is het verschil in uiterlijk niet meer zichtbaar en verjongt de doelgroep. De aansluiting bij de doelgroep van vtwonen is een logische.

Eerste uitzending vtwonen 'Verbouwen of Verhuizen': 8 november

Schuifpui met screenline - vtwonen verbouwen of verhuizen

Kijkt u mee naar seizoen 2 van ‘Verbouwen of Verhuizen’? Op ‘woensdagavond 8 november om 21.30 uur is op Net5 de eerste uitzending van dit seizoen te zien, gepresenteerd door Nicolette van Dam. In deze aflevering zijn wij direct te zien, evenals in aflevering 4 (29 november) en aflevering 6 (13 december). We horen graag via Facebook of we u hebben kunnen inspireren.

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp