Select Windows

Select Windows kunststof kozijnen - gezien bij VTwonen vtwonen verbouwen of verhuizen

Verbouwen of verhuizen? Select Windows en vtwonen helpen je bij de keuze

Voldoet jouw woning eigenlijk nog aan je wensen? Niet alleen smaken veranderen in de loop der tijd, ook je gezinssamenstelling kan nu anders zijn dan jaren geleden. Leek je woning vijf jaar terug nog groot en geschikt voor de toekomst. Nu kom je al weer ruimte te kort. Je kunt twee dingen doen: verbouwen of verhuizen.

Woonwensen komen uit

Tijdens de uitzending van vtwonen Verbouwen of Verhuizen op woensdag 14 december om 20.30 uur op NET 5 laat presentatrice Airen Mylene een gezin zien hoe je met minimale ingrepen woonwensen uit kunt laten komen. Een impactvolle verhuizing uit je vertrouwde buurt blijkt vaak helemaal niet nodig te zijn.

Haal licht binnen met een schuifpui

Denk alleen al aan het licht dat je bijvoorbeeld binnenhaalt met openslaande deuren of een schuifpui. Dit geeft een enorm ruimtelijk gevoel. De connectie die je met buiten hebt, voelt opeens zoveel intenser. En wat denk je dat er gebeurt als je voor passende raamdecoratie kiest? Airen laat woensdag zien wat Screenline kan bijdragen. Bij dit systeem zitten plissés of jaloezieën tússen het isolatieglas.  Lekker praktisch! En reken maar dat we ook raamdecoratie hebben die past bij jouw stijl van wonen. Speel met licht en ga eens een keer niet voor veilig wit. De mogelijkheden zijn enorm, profiteer daarvan.

Kunststof draagt bij aan sfeer

Dankzij de samenwerking die vtwonen heeft met Select Windows wordt gedurende de uitzending niet alleen duidelijk hoe een kunststof schuifpui of kunststof tuindeuren bijdragen aan de sfeer van je woning, tijdens de uitzending ontdek je bovendien dat kunststof dankzij de nieuwste innovaties nauwelijks meer te onderscheiden is van hout. Behalve dan, dat je kunststof nooit meer hoeft te schilderen. Tevens biedt een onderhoudsarme pui voorzien van veiligheidsglas je extra veiligheid.

Inspiratie in vtwonen verbouwen of verhuizen

Laat vtwonen met behulp van Select Windows je vanavond inspireren door de talloze mogelijkheden die er zijn om je woning weer het comfort te geven dat je zoekt.  Zorg dat je op tijd met een kopje koffie of thee klaarzit voor de buis en profiteer van tal van gratis tips en trucs. Veel kijkplezier!

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp