Select Windows

Select Windows kunststof kozijnen - Select Windows Schüco kunststof kozijnen - kosten van vervangen kozijnen

Wat zijn de kosten van kozijnen vervangen?

Waarschijnlijk een van de eerste vragen die u zich stelt, wanneer blijkt dat de houten kozijnen aan de buitenkant een stevige onderhoudsbeurt nodig hebben. En hoe hoog waren de vorige keer dat u de kozijnen liet schilderen de kosten? Kozijnen vervangen is dan misschien ook iets waar u aan denkt, want periodiek onderhoud blijft nodig.

Kosten van kozijnen vervangen

Een moeilijke afweging, want ook kozijnen vervangen brengt kosten met zich mee. Kiest u er toch voor en laat u kunststof kozijnen plaatsen, dan zijn de kosten op dat moment hoger dan van een onderhoudsbeurt. Maar die vervangingskosten zijn eenmalig en u bespaart op toekomstige onderhoudskosten. Een van de grote voordelen van kunststof kozijnen is namelijk dat onderhoud niet of nauwelijks nodig is. Schoonhouden is voldoende; schuren, opvullen en schilderen allemaal niet meer.

Met kunststof kozijnen in plaats van houten kozijnen, bespaart u dus voor zeer lange tijd de hoge onderhoudskosten. Bovendien kunt u uw investering sneller terugverdienen omdat kunststof kozijnen beter isoleren en zo uw energiekosten beperken.

Niet te onderscheiden van hout

“Allemaal leuk en aardig, maar houten kozijnen zijn wel mooier?” horen wij u al vragen. Dat was inderdaad zo, met de nadruk op was. Door innovatie en productverbetering kunt u bij Select Windows terecht voor kunststof kozijnen die optisch gelijk zijn aan die van hout. Bezoek eens een showroom van één van onze partners. Zij adviseren u graag of brengen desgewenst een vrijblijvende offerte uit voor het vervangen van uw kozijnen.

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp