Select Windows

Zorg dat u er warmpjes bijzit

‘We stoken niet voor de mussen’ is een veelgehoorde uitspraak als mensen de warmte van binnen onnodig laten ontsnappen naar buiten. Bij een deur die open staat, is dat duidelijk. Maar bij slechte isolatie valt het minder op dat er warmte ontsnapt.

DEZA Heerhugowaard heeft zich opgeworpen om geïnteresseerden daar op vrijdag 31 oktober en zaterdag 1 november a.s. eens goed over bij te praten. Vanuit de uitgebreide showroom aan de Stevinstraat vertelt het professionele DEZA team over de isolerende eigenschappen van kunststof ramen, deuren, schuifpuien en dakkapellen. “Kunststof kozijnen zijn bovendien inbraakwerend, onderhoudsarm, duurzaam, op maat gemaakt en nauwelijks van houten kozijnen te onderscheiden. Dat zouden meer mensen moeten weten,” vindt eigenaresse van DEZA, Melinda van Zanten.

Huis upgraden

Om mensen die willen besparen op hun energierekening te helpen, betaalt DEZA tot eind van dit jaar het HR++ glas bij aanschaf van kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Tel daar het voordeel van de 6% btw voor montage bij op in plaats van de 21% btw en een woning is nog nooit zó goedkoop ge-upgradet.

Email pagina
Deel pagina
Verstuur via WhatsApp